LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zajednički studij dviju sastavnica

Otvorene prijave za studij Farmacije – 30 (budućih) studenata ima priliku upisati ga

Studenti će po završetku integriranog studija Farmacije steći 300 ECTS bodova i titulu magistra/magistre farmacije.

Studenti će po završetku integriranog studija Farmacije steći 300 ECTS bodova i titulu magistra/magistre farmacije.

Službeno su otvorene prijave za studijski program integriranog sveučilišnog studija Farmacija – zajednički studij Medicinskog fakulteta i Odjela za biotehnologiju Sveučilišta u Rijeci .

Integrirani studij trajat će 5 godina, a u akademskoj godini 2021/2022. moći će ga upisati 30 osoba koje ispunjavaju uvjete dostupne na stranici Postani student. Svi koji se natječu za ovaj studij morali su prethodno na državnoj maturi položiti A razine iz svih obaveznih predmeta te su obavezno morali položiti izborni ispit iz kemije i poželjno iz biologije.

Završetkom farmacije student stječe 300 ECTS bodova i akademski naziv magistar/magistra farmacije.

Prijave za studij Farmacije podnose se do 21. srpnja 2021. godine do 13:59. Tekst natječaja i detaljnije informacije dostupne su na poveznici.

– Sveučilište u Rijeci zahvaljuje  svima koji su sudjelovali u osnivanju studija Farmacije i u tom procesu ističemo važnost dobre međuinstitucijske suradnje koja je ostvarena između Farmaceutsko-biokemijskog  fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Jadran galenskog laboratorija, Medicinskog Fakulteta Sveučilišta u Rijeci, Odjela za biotehnologiju Sveučilišta u Rijeci, Hrvatsko ljekarničke komore i Hrvatskog farmaceutskog društva institucija koje su bile prisutne od samog pokretanja procedure osnivanja studijskog programa Farmacije. – poručuju sa Sveučilišta.

FOTO: PIXABAY