LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
ECOTROPHELIA Hrvatska 2016.

Otvorene prijave za natjecanje u kreiranju eko-inovativnih prehrambenih proizvoda

Započele su prijave za ECOTROPHELIA Hrvatska 2016 koje će se održati u lipnju. Pobjednik automatski postaje predstavnik na europskoj razini natjecanja u Parizu.

Započele su prijave za ECOTROPHELIA Hrvatska 2016 koje će se održati u lipnju. Pobjednik automatski postaje predstavnik na europskoj razini natjecanja u Parizu.

Otvorene su prijave za 3. nacionalno natjecanje timova sastavljenih od studenata preddiplomskih i/ili diplomskih te doktorskih studija sveučilišta u Republici Hrvatskoj u kreiranju eko-inovativnih prehrambenih proizvoda - ECOTROPHELIA Hrvatska 2016. Svrha natjecanja je poticanje studentske inovativnosti i kreativnosti, stvaranje novih eko-inovativnih proizvoda temeljenih na studentskim idejama te njihov plasman i promocija na nacionalnom i europskom tržištu.

Budući da se potiče multidisciplinarnost timova i sinergija znanja iz različitih područja prehrambene tehnologije, biotehnologije, nutricionizma, agronomije, medicine, farmacije, ekonomije, grafičkog dizajna, marketinga, očekuje se veliki broj prijavljenih kreativnih timova s inovativnim proizvodima.

Nemate okupljeni tim, a imate ideju i/ili želju da svojim angažmanom doprineste kvaliteti i pobjedi nekog tima? Nema odustajanja, svakako se javite Studentskom zboru PBF-a na studentski.zbor@pbf.hr ili prof. dr. sc. Draženi Komes na mail dkomes@pbf.hr .

3. nacionalno natjecanje održat će se 6. lipnja 2016. godine na PBF-u, a pobjednik nacionalnog natjecanja automatski postaje predstavnik Hrvatske na europskom natjecanju najboljih timova, koje će se ove godine održati od 16. do 20. listopada 2016. g. u Parizu, u sklopu sajma SIAL.

FOTO: ECOTROPHELIA HRVATSKA