LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
U organizaciji udruge eStudent

Otvorene prijave za najveće studentsko natjecanje u izradi aplikacija

App Start Contest vodeće je studentsko natjecanje u razvoju mobilnih i internetskih aplikacija u Republici Hrvatskoj koje već desetu godinu okuplja velik broj ambicioznih studenata te ih potiče da pokažu svoju kreativnost i znanje.

App Start Contest vodeće je studentsko natjecanje u razvoju mobilnih i internetskih aplikacija u Republici Hrvatskoj koje već desetu godinu okuplja velik broj ambicioznih studenata te ih potiče da pokažu svoju kreativnost i znanje.

Najveće studentsko natjecanje u izradi mobilnih i internetskih aplikacija App Start Contest ove će godine biti otvoreno motivacijskim predavanjem CEO-a agencije Five Luke Abrusa. Predavanje će se održati u četvrtak, 19. siječnja, na FER-u (dvorana A111) s početkom u 18 sati. U svojemu će predavanju pod nazivom „Što bih volio da sam znao kad sam studirao“, kroz retrospekciju svojih studentskih dana, istaknuti stvari za koje smatra da bi bilo dobro znati za vrijeme studiranja. Također, Luka Abrus podijelit će svoje iskustvo rada u jednoj velikoj korporaciji, o dvama vlastitim poslovima te trima manjim startupovima, kao i o svojim pogledima o pokretanju novoga posla, idejama, važnosti timskoga rada te ostalim važnim aspektima rada u IT industriji.

Prijave za natjecanje otvorene su od 16. siječnja, a trajat će do 3. veljače. Prijaviti se možete na internetskoj stranici eSTUDENTa i na Facebook stranici App Start Contesta. Natjecanje je otvoreno za sve redovne i izvanredne studente iz Republike Hrvatske, a prijaviti se može individualno ili u timu. Sudjelovanje u App Start Contestu prava je prilika za studente da upoznaju potencijalne investitore, steknu praksu ili da se zaposle u partnerskim poduzećima projekta. Osim iskustva, novih poznanstava, unapređenja znanja i mogućih zaposlenja, najbolje timove očekuju i bogate novčane nagrade.

Svake godine ASC surađuje s najuspješnijim IT tvrtkama u Hrvatskoj, a među ovogodišnjim partnerima natjecanja ističu se Infobip, Undabot, Five, COMBIS, Microblink, Nanobit te Zagrebačku banku.

App Start Contest vodeće je studentsko natjecanje u razvoju mobilnih i internetskih aplikacija u Republici Hrvatskoj koje već desetu godinu okuplja velik broj ambicioznih studenata te ih potiče da pokažu svoju kreativnost i znanje. Natjecanje pruža studentima nezamjenjivo iskustvo i priliku da se povežu s najuspješnijim IT-ovcima te da dobiju stručne savjete i motivaciju za ostvarivanje vlastitih ideja.