LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Odabrani radovi s radionice moći će se natjecati za godišnju nagradu

Otvorene prijave za ljetnu radionicu tvrtke Ericsson Nikola Tesla

Ukupno trajanje radionice je pet tjedana, a prijave se primaju do 18. travnja. Studenti će se honorirati s 500 kuna tjedno.

Ukupno trajanje radionice je pet tjedana, a prijave se primaju do 18. travnja. Studenti će se honorirati s 500 kuna tjedno.

U tjednima od 11. srpnja do 22. srpnja 2016. i 22. kolovoza do 9. rujna 2016. godine, tvrtka Ericsson Nikola Tesla će organizirati ljetnu radionicu. Natječaj je otvoren za studente završne godine dodiplomskog studija te studente diplomskog studija elektrotehnike i računarstva. No, na natječaj se također mogu prijaviti i studenti drugih studija koji u svom programu imaju znanja i vještine razvoja softvera (npr. PMF-Matematika).

Prijave za radionicu se primaju do 18. travnja 2016. u 10 sati i to isključivo putem e-maila na adresu Summer.Camp@ericsson.com. Uz prijavu treba poslati CV popunjen prema priloženom predlošku i u PDF formatu.

Ukupno trajanje radionice je 5 tjedana, a odvijat će se u prostorijama tvrtke Ericsson Nikola Tesla. Rad se honorira s 500 kn tjedno, a odabrani radovi s radionice moći će se natjecati za godišnju nagradu tvrtke. Također, najbolji radovi pripremit će se i za objavu na stručnim i znanstvenim skupovima.

Studenti koji su zainteresirani za sudjelovanje u ljetnoj radionici, mogu doći na uvodna predavanja na kojima će biti prezentirane teme ovogodišnje radionice, ali i iskustva s prethodnih. Uvodna predavanja održat će se u:

  • petak 1.4. u 11:00 u dvorani Dubrovnik, Ericsson Nikola Tesla, Krapinska 45, Zagreb
  • ponedjeljak, 4.4. u 17:00 sati u predavaonici B2 Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Zagreb
  • srijedu 6.4. u 14:15 sati u predavaonici C501 Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, Split

Prezentacije s predavanja će biti objavljene na službenim stranicama tvrtke Ericsson. Za dodatna pitanja, otvorena je stranica na Facebooku, a javiti se moguće i putem već navedene e-mail adrese.

FOTO: FACEBOOK