LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentsko natjecanje

Otvorene prijave za EITMIC; najboljim timovima novčane nagrade

Natjecanje će se održavati od 10. studenoga do 9. prosinca 2021. u hibridnom (online/uživo) obliku, a za najbolje timove predviđene su i novčane nagrade. 

Natjecanje će se održavati od 10. studenoga do 9. prosinca 2021. u hibridnom (online/uživo) obliku, a za najbolje timove predviđene su i novčane nagrade. 

EIT Manufacturing Hub za Hrvatsku otvorio je prijave za natjecanje EIT Manufacturing Innovation Challenge (EITMIC).

Riječ je o projektu kojemu je cilj povezati proizvodne tvrtke i inovativne timove studenata, start-up tvrtke te neovisne timove zainteresiranih profesionalaca i entuzijasta kako bi se potaknule otvorene inovacije u proizvodnoj industriji.

Ovaj inovativni izazov pruža priliku za suradnju inovativnih timova s uspješnim proizvodnim poduzećima, edukaciju kroz strukturirani program stvaranja inovacija uz potporu iskusnih mentora te mogućnost za upoznavanje kolega, potencijalnih partnera, klijenata ili poslodavaca.

U okviru natjecanja, inovativni timovi bit će usmjereni na rješavanje izazova u četirima vodećim proizvodnim tvrtkama u Hrvatskoj. Dijeljenjem znanja i umreživanjem pod mentorstvom vodećih stručnjaka iz pojedinoga područja, okupljeni timovi natjecat će se u izradi najboljega rješenja koja će pomoći u rješavanju jednoga od zadanih izazova u tvrtkama koje sudjeluju u natjecanju – Podravka d. d., VERTIV Croatia d. o. o., JGL d. d. i Ferro-Preis Foundry.

Prijave za EITMIC otvorene su do 4. studenoga 2021., a moguće je prijaviti se na poveznici

Natjecanje će se održavati od 10. studenoga do 9. prosinca 2021. u hibridnom (online/uživo) obliku, a za najbolje timove predviđene su i novčane nagrade
FOTO: UNSPLASH