LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt EFZG-a i udruge eSTUDENT

Otvorene prijave na Business Matchmaker  za studente ekonomije

Ured za savjetovanje i razvoj karijera Ekonomskog fakulteta i udruga eSTUDENT povezuju studente s predstavnicima 25 poduzeća. Prijave za sudjelovanje traju do 23. travnja.

Ured za savjetovanje i razvoj karijera Ekonomskog fakulteta i udruga eSTUDENT povezuju studente s predstavnicima 25 poduzeća. Prijave za sudjelovanje traju do 23. travnja.

Otvorene su prijave za sudjelovanje na Business Matchmakeru, jedinstvenom jednodnevnom događaju koji spaja speed dating i intervju za posao, a koji je namijenjen studentima završnih godina Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Održat će se 5. svibnja u online formi

Projekt organiziraju Ured za savjetovanje i razvoj karijera Ekonomskog fakulteta te udruga eSTUDENT. Cilj im je povezati studente s potencijalnim budućim poslodavcima. 

– Kratki selekcijski intervjui između dvije strane mogu prerasti u puno više – osim kvalitetnog iskustva, studentima se može osmjehnuti dulji individualni razgovor koji krije potencijalnu ponudu za praksu ili posao. Ovaj projekt predstavlja odličnu priliku za studente, ali i za poslodavce! – poručuju iz udruge eSTUDENT.

Studenti će se ove godine družiti s predstavnicima 25 poduzeća, podijeljenih u 6 skupina, sukladno smjerovima na EFZG-u: 
  • skupina A: InterCapital, Ernst&Young, KPMG, Zagrebačka banka, Addiko
  • skupina B: Deloitte, Auto Hrvatska, Konzum plus, PBZ, OTP
  • skupina C: King ICT, Fina, Atos
  • skupina D: Philip Morris Zagreb, Kaufland, FLIBA, Orbico
  • skupina E: SofaScore, L'Oreal, Foreo, HEP
  • skupina F: Coca-Cola , Badel 1862, Primacošped, Samsung.
Prijave za sudjelovanje otvorene su do 23. travnja. Vrše se ispunjavanjem obrasca na poveznici.
FOTO: PIXABAY