LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
YUFE Minors 2024./2025.

Otvorene pretprijave na YUFE Minors

Otvorene su pretprijave za YUFE Minors, mikrokvalifikacije od 30 ECTS bodova koje će se održati tijekom prvog semestra akademske godine 2024./2025.

Otvorene su pretprijave za YUFE Minors, mikrokvalifikacije od 30 ECTS bodova koje će se održati tijekom prvog semestra akademske godine 2024./2025.

Otvorene su pretprijave za YUFE Minors koji će se održati tijekom prvog semestra akademske godine 2024./2025. YUFE Minors su mikrokvalifikacije od 30 ECTS bodova koje kombiniraju akademski sadržaj s projektima temeljenim na izazovima, a pružaju ih različita sveučilišta u okviru YUFE mreže u istom semestru. YUFE omogućuje studentima da dobiju profesionalno i kulturno iskustvo u različitim dijelovima Europe, što će se zvanično priznati u njihovim diplomama.

Rok za prijavu je 25. ožujka 2024., a prijave su moguće putem sljedeće poveznice

Prilikom donošenja odluke o tome za koji program YUFE Minors se prijaviti, moguće je provjeriti pojedinosti programa koji su trenutno u ponudi, a koji su dostupni u YUFE Virtualnom Kampusu

Važno je istaknuti da je mobilnost na YUFE sveučilištu koje ugošćuje Minor sastavni dio programa, stoga će prijavljeni biti pozvani da se naknadno prijave za osiguravanje financijskih sredstava za mobilnost u inozemstvu. Detalji o prijavama za mobilnost bit će objavljeni 2. travnja 2024. na mrežnim stranicama Sveučilišta u Rijeci.

Prijavom na YUFE studenti sudjeluju u stvaranju budućnosti europskog visokog obrazovanja koje je usredotočeno na studente, otvoreno i inkluzivno. Sudjelovanjem je moguće steći jedinstvena iskustva i vještine te postati dio generacije društveno odgovornih i globalno orijentiranih građana.

FOTO: PEXELS