LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Istraživanje studentica s HKS-a

Otvorena prilika za iskazati (ne)zadovoljstvo online nastavom

Studentice s HKS-a pozivaju kolege da iskažu svoje (ne)zadovoljstvo nastavom anonimnim ispunjavanjem online upitnika koji su pripremile.

Studentice s HKS-a pozivaju kolege da iskažu svoje (ne)zadovoljstvo nastavom anonimnim ispunjavanjem online upitnika koji su pripremile.

Nikolina Čoko i Marta Grubačević, studentice diplomskog studija psihologije na Hrvatskom katoličkom sveučilištu, pod mentorstvom doc. dr. sc. Martine Knežević provode istraživanje kojim žele ispitati način održavanja i različite aspekte kvalitete online nastave u Hrvatskoj. Pozivaju sve studente da iskažu svoje (ne)zadovoljstvo tako što će ispuniti upitnik na poveznici.

Sudjelovanje je dobrovoljno i u cijelosti anonimno.

– Prikupljeni podaci koristit će se samo u znanstveno-istraživačke svrhe, obrađivat će se na grupnoj razini, a pristup pojedinačnim rezultatima imat će samo istraživačice. Od ispunjavanja upitnika možete odustati u bilo kojem trenutku, bez ikakvih posljedica i Vaši rezultati u tom slučaju neće biti zabilježeni. U istraživanju ćemo koristiti samo rezultate onih sudionika koji će do kraja riješiti sve upitnike i poslati obrazac. Za ispunjavanje upitnika od početka do kraja potrebno je 10-15 minuta. – poručuju studentice.

Za sva su pitanja i komentare, dodaju, dostupne na e-mail adresama: ncoko@unicath.hr i/ili mgrubacevic@unicath.hr.
FOTO: PIXABAY