LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nastavak studija

Otvoren je Natječaj za upis studenata na doktorski studij Poslovne ekonomija u digitalnom okruženju

Studij se izvodi kroz pet modula: Turizam, Marketing, Menadžment, Međunarodno poslovanje i Digitalno poslovanje

Studij se izvodi kroz pet modula: Turizam, Marketing, Menadžment, Međunarodno poslovanje i Digitalno poslovanje

Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku raspisao je Natječaj za upis druge generacije studenata na poslijediplomski sveučilišni (doktorski) studij Poslovna ekonomija u digitalnom okruženju u akademskoj 2021/2022 godini. Riječ je o zajedničkom studiju s Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, a natječaj je otvoren do 30. rujna.

Ovaj studij prvi je doktorski studij iz područja digitalne ekonomije u Hrvatskoj. Prve godine studij se zbog ograničenja Covid pandemije izvodio samo na hrvatskom jeziku, dok će se od ove godine nuditi i na hrvatskom, ali i na engleskom jeziku.

– Ono po čemu se studij razlikuje od sličnih studija u Hrvatskoj i susjednim zemljama je njegov inovativan studijski program koji razvija znanstvene kompetencije polaznika u istraživačkim područjima budućnosti vezanim uz digitalnu transformaciju, naglasak na kvaliteti i individualnom pristupu kroz rad u malim skupinama te veliki broj gostovanja renomiranih znanstvenika iz inozemstva kao i hrvatskih, i inozemnih gospodarstvenika u nastavnom procesu. Iskustva prve godine izvođenja studija ukazuju na iznimno zadovoljstvo studenata koji su kvalitetu izvođenja nastave ocijenili s prosječnom ocjenom od visokih 4.8 – ističu sa Sveučilišta u Dubrovniku.

Studij se izvodi kroz pet modula: Turizam, Marketing, Menadžment, Međunarodno poslovanje i Digitalno poslovanje. Svi moduli međusobno su povezani, a polaznici mogu aktivno sudjelovati u oblikovanju vlastitog obrazovnog programa na način koji najbolje odgovara njihovim potrebama.

Informacije o uvjetima za upis, prijavnoj dokumentaciji, postupku odabira, rokovima i školarini dostupni su u tekstu natječaja dostupnom na mrežnim stranicama Sveučilišta u Dubrovniku.

FOTO: SVEUČILIŠTE U DUBROVNIKU