LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Razmjena znanja

Otvoren je Natječaj za prijavu znanstveno-istraživačkih projekata u okviru hrvatsko-izraelske znanstveno-tehnološke suradnje

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je Natječaj koji potiče razmjenu znanja između Hrvatske i Izraela.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je Natječaj koji potiče razmjenu znanja između Hrvatske i Izraela.

Uključite se u projekt koji spaja hrvatske i izraelske znanstvene istraživače te pružite svoj doprinos u razmjeni znanja između ove dvije zemlje.

Program se provodi s ciljem potpore razvoju znanosti i tehnologije te suradnje hrvatskih i izraelskih istraživača. Nadalje, naglasak je na razmjeni znanja između znanstvenika dvije zemlje, stoji na stranici MZO-a.

Dokumentaciju je potrebno dostaviti na engleskom jeziku u elektroničkom obliku na e-mail: silvana.siebert@mzo.hr, do 12. rujna 2023. godine do 15:00 sati, a jedan tiskani primjerak do istog datuma na adresu: Ministarstvo znanosti i obrazovanja RH, Samostalni sektor za koordinaciju europskih poslova i međunarodne suradnje, Donje Svetice 38, 10 000 ZAGREB, uz naznaku: “Natječaj za hrvatsko-izraelske projekte“.

Rok za prijavu je 12. rujna 2023. godine do 15:00 sati, a dodatne informacije potražite na e-mailu: silvana.siebert@mzo.hr
FOTO: PIXABAY