LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Preddiplomski sveučilišni studij

Otvoren drugi krug prijava za studij psihologije na engleskom jeziku; nude se i stipendije

Prijave za studij psihologije na engleskom jeziku primaju se do 25. kolovoza 2021. godine.

Prijave za studij psihologije na engleskom jeziku primaju se do 25. kolovoza 2021. godine.

Na Filozofskom fakultetu u Splitu od jeseni kreće preddiplomski sveučilišni studij psihologije na engleskom jeziku na kojemu je ostalo još nekoliko slobodnih mjesta pa su prijave ponovno otvorene. Nedostatak je, međutim, što će budući studenti morati platiti puni iznos školarine, odnosno 6000 eura godišnje.

Studij pruža znanja i vještine provođenja psihologijskih istraživanja i temeljna znanja iz znanstvenih disciplina srodnih psihologiji te omogućava orijentaciju studenata unutar različitih psihologijskih disciplina i glavnih teorijskih pristupa, priopćili su sa Sveučilišta.

Studij je usklađen sa zahtjevima Europskog kvalifikacijskog standarda za psihologe EuroPsy, a nastava će se izvoditi na engleskom jeziku te će trajati tri godine. Studenti će na koncu steći 180 ECTS-bodova i zvanje prvostupnika psihologije.

Oni najbolji, odnosno dvoje koji budu ispunjavali određene uvjete imaju priliku studirati bez plaćanja školarine, tj. uz punu stipendiju. Važno je da je riječ o državljanima Hrvatske koji su završili srednju školu ovdje, gleda se i socioekonomski status, kao i izvrsnost.

Nastava će se odvijati na Filozofskom fakultetu u Splitu i znanstvenim jedinicama Medicinskog fakulteta i drugih fakulteta. U izvedbi programa također će sudjelovati i nastavnici s međunarodnih institucija poput Yale University, Santa Fe Institute, Northeastern University iz SAD-a i Université de Poitiers iz Francuske

Prijave su otvorene do 25. kolovoza, do kada je moguće i natjecati se za stipendiju. Detaljnije informacije dostupne su ovdje.
FOTO: UNSPLASH