LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski život

Otvaraju se privremena radna mjesta za izradu studentskog pokaza za javni gradski prijevoz

Donosimo informacije o tome kako produljiti studentsku pokaznu kartu prije početka iduće akademske godine.

Donosimo informacije o tome kako produljiti studentsku pokaznu kartu prije početka iduće akademske godine.

Na studentskim lokacijama u Rijeci, Kampusu i kod Ekonomskog fakulteta, otvaraju se privremena radna mjesta za studente koji trebaju izraditi novu pokaznu kartu ili promijeniti zonu. 

Privremena prodajna mjesta biti će otvorena od 21. 9. do 10. 10. 2021. godine. Prodajno mjesto Kampus radit će od ponedjeljka do petak od 9 do 17 sati, dok će prodajno mjesto kod Ekonomskog fakulteta raditi radnim danom od 8 do 16 sati. 

Za nove korisnike potrebna je sljedeća dokumentacija: važeći osobni dokument (osobna iskaznica, putovnica), potvrda o boravištu ukoliko student nije iz Rijeke i rješenja/potvrde JLS koji sufinanciraju studentske kategorije. 

Studenti koji trebaju samo produljiti kartu mogu to obaviti na prodajnim mjestima prijevoznika i na kioscima Tisak plus i Inovina te putem web-servisa Rijeka CityCard.

Za sve postojeće redovite studente koji trebaju produžiti postojeću kategoriju, a za koje su fakulteti dostavili popise o nastavku studiranja, kupnja po subvencijama na kioscima Tisak plus i Inovine, te putem web-servisa Rijeka CityCard za listopad bit će omogućena od 27. 9. 2021. do 10. 10. 2021.

Više informacija dostupno je na stranicama Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci
FOTO: PIXABAY