LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
ECTS bodovi i certifikat Zaklade

Ostvarite dodatnih 5 ECTS bodova na CERGE-EI kolegiju

Studenti se besplatno mogu prijaviti na kolegij koji im može donijeti dodatnih 5 ECTS bodova i certifikat nakon uspješnog polaganja.

Studenti se besplatno mogu prijaviti na kolegij koji im može donijeti dodatnih 5 ECTS bodova i certifikat nakon uspješnog polaganja.

Ostvarivanje dodatnih ECTS bodova zvuči primamljivo studentima koji žele podebljati svoje šanse za dobivanje stipendije, a sada imaju i priliku za to. Naime,  Ekonomski fakultet Sveučilišta u Splitu pozvao je studente i studentice da upišu jedan (ili više) CERGE-EI kolegija te ostvare dodatnih 5 ECTS bodova.

Predmeti koji se nude u proljetnom semestru su Ethics in finance i Environmental economics. Studenti EFST-a u zimskom semestru mogu zamijeniti izborni kolegij za CERGE-EI kolegij, stoji na stranici EFST-a.

Studenti mogu sudjelovati na ponuđenim predmetima sasvim besplatno, a rok za prijavu je 21. kolovoza 2023. godine u 12:00 sati.

Polaznici se mogu odlučiti za upis na bilo koji od ponuđenih zanimljivih i uzbudljivih tečajeva. Predavanja se održavaju na FEBT-u nakon prijenosa uživo iz Praga uz podršku profesora s FEBT-a, piše na stranici EFST-a.

Polaznici koji uspješno polože tečaj dobivaju certifikat Zaklade CERGE-E, čime će dodatno obogatiti životopis.

Dodatne informacije potražite na poveznici, na email: dcoppola@efst.hr ili na broj telefona +385 (0)21 430 706.
FOTO: UNSPLASH