LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Aktivni za posao vol. 2

Osobni razvoj u fokusu

Institut za stručno usavršavanje mladih s partnerima na projektu Hrvatskim zavodom za zapošljavanje te Centrom za razvoj mladih predstavlja program "Aktivni za posao vol. 2 – Bolja perspektiva", koji je osmišljen kako bi vam pružio podršku, motivaciju i alate za prevladavanje izazova i ostvarivanje vaših ciljeva.

Institut za stručno usavršavanje mladih s partnerima na projektu Hrvatskim zavodom za zapošljavanje te Centrom za razvoj mladih predstavlja program "Aktivni za posao vol. 2 – Bolja perspektiva", koji je osmišljen kako bi vam pružio podršku, motivaciju i alate za prevladavanje izazova i ostvarivanje vaših ciljeva.

Projekt  "Aktivni za posao vol. 2 – Bolja perspektiva" nije samo niz aktivnosti ili radionica. To je putovanje prema osobnom rastu, samopouzdanju i novim mogućnostima. Ovaj projekt pomoći će vam da se suočite s izazovima i stvorite pozitivne promjene u svojem životu. U središtu ovog projekta je individualna podrška mladima u situaciji nezaposlenosti. Stručni tim Instituta posvećen je pružanju podrške, razumijevanja i konkretnih alata za suočavanje s teškoćama. Ovaj projekt nije samo rješenje za trenutne probleme, već je temelj za vaš dugoročni uspjeh. 

Uz individualna savjetovanja, u projektu je zastupljena grupna socijalna podrška. Upravo će ta aktivnost pružiti priliku mladima da se povežu, razmijene iskustva i nauče kako bolje nositi se s izazovima koje je donijelo razdoblje socijalne izolacije. Kroz grupne aktivnosti podrške tijekom tri godine trajanja programa, mladi će dobiti prostor za rast, samopouzdanje i međusobnu podršku. Također, projekt nudi priliku da steknete nove vještine i znanja kroz naše radionice za osobni razvoj. Od komunikacijskih vještina do upravljanja vremenom, ove radionice pružaju praktične alate za unapređenje vašeg života i karijere. Uz podršku stručnjaka Instituta, otkrit ćete svoj puni potencijal i stvoriti temelje za uspjeh u budućnosti. Ovaj projekt je prilika da se povežete s drugim mladima koji prolaze kroz slična iskustva. Ovaj projekt je mjesto gdje će mladi dijeliti svoje priče, učiti jedni od drugih i graditi snažne veze koje će ih podržati u njihovom putovanju.

Projekt Udruge mladih Lumen mijenja pravila igre i pogled na budućnost


 

Kako se prijaviti?


Prijaviti se je jednostavno! Posjetite stranicu ISUM-a i pratite obavijesti o budućim aktivnostima i terminima savjetovanja. Ovdje ćete pronaći sve informacije koje vam trebaju i moći ćete se prijaviti za sudjelovanje.

Kako efikasnije upravljati financijama, kupiti prvu nekretninu ili započeti s ulaganjem?Ne čekajte da se prilike same pojave. Aktivno krenite prema ostvarenju svojih ciljeva i iskoristite priliku koja vam se nudi. Projekt "Aktivni za posao vol. 2" nije samo program podrške - to je prilika za stvaranje bolje i svjetlije budućnosti. Vidimo se na aktivnostima!

Najpopularnije „Drive In Kino“ u Hrvatskoj ponovno počinje s projekcijom na još atraktivnijoj lokaciji


Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike u sklopu poziva Razvoj i širenje mreža socijalnih usluga za razdoblje od 2023. do 2025. u iznosu od 75.000,00 €.
IZVOR: INSTITUT ZA STRUČNO USAVRŠAVANJE MLADIH (ISUM)
FOTO: FREEPIK, ILUSTRACIJA