LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu

Osnaži svoje komunikacijske vještine na novom Alimentinom kongresu!

Uskoro se na Pravnom fakultetu u Zagrebu održava Alimentin kongres posvećen komunikacijskim vještinama. Prijave traju još kratko!

Uskoro se na Pravnom fakultetu u Zagrebu održava Alimentin kongres posvećen komunikacijskim vještinama. Prijave traju još kratko!

Još jedan Alimentin kongres odvija se na Pravnom fakultetu u Zagrebu od 4. do 6. svibnja. Ovoga puta tema je Pravo i komunikacijske vještine. Obavezno se pridružite ako imate problema s izražavanjem svojih stavova, tremom pred javni nastup, argumentiranjem ili ako samo želite utvrditi svoja znanja.

Sudjelovanjem na kongresu osnažit ćete svoje komunikacijske vještine ključne za pravnu struku i nužne pri svakodnevnoj komunikaciji. Otkrit ćete koje fraze upotrijebiti, a koje izbaciti. Očekuju vas korisni i zanimljivi savjeti o pravilnom disanju, kontroliranju vlastitog tijela i prilagođavanju boje glasa.

Stručnjaci iz brojnih područja održavat će predavanja tijekom triju dana. Iznosit će svoje spoznaje o temama poput uvoda u govorništvo, javnog nastupa te izražajne artikulacije, strukturiranog iznošenja argumenata, pregovaračkih vještina, komunikacije na razgovoru za posao te leadershipa u svakodnevnom životu.

Također, na kraju svakoga dana Kongresa bit će održana po jedna radionica na kojima će studenti imati priliku primijeniti ono o čemu su slušali na predavanjima toga dana. Polaznici će, osim novih saznanja, steći i potvrdu o sudjelovanju.

Prijaviti se možete do četvrtka, 28. travnja u 23:59 h ispunjavanjem prijavnice na poveznici. Više informacija možete pronaći na službenom Facebook događaju.

FOTO: FACEBOOK