LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Zagrebu

Osmislite vizualni identitet 20. Smotre Sveučilišta u Zagrebu

Ovogodišnja Smotra Sveučilišta u Zagrebu organizira se za sve buduće i sadašnje studente zagrebačkih fakulteta s ciljem pružanja informacija o preddiplomskim, diplomskim i poslijediplomskim studijima.

Ovogodišnja Smotra Sveučilišta u Zagrebu organizira se za sve buduće i sadašnje studente zagrebačkih fakulteta s ciljem pružanja informacija o preddiplomskim, diplomskim i poslijediplomskim studijima.

Smotra Sveučilišta u Zagrebu organizira se svake godine s ciljem pravovremenog obavještavanja budućih studenata zagrebačkih fakulteta o nastavnim planovima i programima preddiplomskih i diplomskih studija.

Ove godine Smotra će se održati od 12. do 14. studenoga u Studentskom centru u Savskoj 25. Novost na ovogodišnjoj Smotri bit će predstavljanje programa poslijediplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu. Stoga se na Smotru pozivaju sadašnji studenti i svi zainteresirani za poslijediplomski studij na zagrebačkim fakultetima. Studentima će se pružiti informacije o stipendijama, studentskoj razmjeni, nastavku akademskog obrazovanja i razvoju karijere.

Studenti Sveučilišta u Zagrebu pozvani su da osmisle vizualni identitet Smotre. Natječajni rad treba sadržavati: generalnu ideju kampanje, prijedlog vizualnog rješenja plakata Smotre, prijedlog vizualnog rješenja Facebook stranice Smotre, prijedlog vizualnog rješenja web stranice Smotre, moto ili slogan i primjer aplikacije na promo artikl, na primjer majicu, olovku, privjesak i dr.

Osim ovih elemenata vizualna kampanja Smotre obuhvaća i izvedbu ostalih materijala za oglašavanje, oblikovanje publikacija, opremanje prostora i pripremu izložbenog prostora Sveučilišta. 

Uvjeti za sudjelovanje u natječaju su: status studenta Sveučilišta u Zagrebu i mogućnost produkcije promotivnih materijala za Smotru od 15. listopada do 10. studenog. Ukupni budžet iznosi 40 000 kuna. Pobjedniku se naknada isplaćuje preko studentskog ugovora. Čitav tekst natječaja možete pročitati na službenim stranicama Sveučilišta u Zagrebu.

Rok za predaju radova je 4. rujna 2015. godine Radovi se šalju e-mailom na adrese: zbrasic@unizg.hr skramar@unizg.hr.  

FOTO: IVAN PERKOV/STUDENTSKI.HR