LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Znanstvena konferencija

Osmi PUBMET problematizirat će aktualne teme u otvorenoj znanosti

Ovogodišnji PUBMET2021 bavit će se znanstvenom komunikacijom u kontekstu otvorene znanosti, a konferencija će biti besplatna za sve sudionike.

Ovogodišnji PUBMET2021 bavit će se znanstvenom komunikacijom u kontekstu otvorene znanosti, a konferencija će biti besplatna za sve sudionike.

Osma međunarodna konferencija o znanstvenoj komunikaciji u kontekstu otvorene znanosti PUBMET2021 nastavlja niz uspješnih konferencija o znanstvenoj komunikaciji koje organiziraju Sveučilište u Zadru, Hrvatska udruga za znanstvenu komunikaciju – ZNAK, Sveučilište u Zagrebu i Institut Ruđer Bošković.

Konferencija će se održati od 15. do 17. rujna 2021. godine pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja, OpenAIRE, European Association of Science Editors (EASE) i SPARC Europe.

Ovogodišnja PUBMET2021 konferencija donosi nam niz pozvanih predavanja, okruglih stolova i radionica namijenjenih znanstvenicima, urednicima i izdavačima znanstvenih časopisa, stručnjacima iz područja informacijskih i komunikacijskih znanosti, znanstvenim novinarima, kreatorima znanstvenih politika i svima zainteresiranim za napredak slobodne, otvoreno dostupne znanosti te transparentnog i informiranog izvještavanja o rezultatima znanstvenih istraživanja.
 

Zbog još uvijek aktualne Covid-19 pandemije ovogodišnja PUBMET2021 konferencija će se ponovno održati online i zahvaljujući sponzorima bit će besplatna za sve sudionike. Organizatori očekuju odličan odaziv te, kao i na prijašnjim konferencijama, vrlo živahnu i konstruktivnu raspravu o navedenim temama.

Program konferencije PUBMET2021 dostupan je na poveznici

 

FOTO: PUBMET