LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
'DOĐI, VIDI, OSTANI'

Osjeti udar munje ili uđi u borbu sa svjetlosnim mačem: Zagrebački FER uskoro otvara svoja vrata

Uz prezentaciju FER-a i studijskih programa, posjetitelji će moći isprobati niz zanimljivih tehnoloških inovacija.

Uz prezentaciju FER-a i studijskih programa, posjetitelji će moći isprobati niz zanimljivih tehnoloških inovacija.

Zagrebački FER organizira tradicionalni Dan otvorenih vrata, namijenjen prvenstveno maturantima, ali i svima onima koji se žele pobliže upoznati s radom fakulteta. Ovogodišnji moto i glavna poruka za sve potencijalne buduće studente glasi - DOĐI, VIDI, OSTANI! Maturanti će iz prve ruke moći doznati kako je to biti znanstvenik, čime se sve studenti i profesori bave te ujedno mogu sa stručnjacima podijeliti svoju strast prema inovacijama i tehnologiji.

Povodom Dana otvorenih vrata FER će prezentirati svoje studijske programe, a posjetitelji će imati priliku uživo testirati neke od najzanimljivijih tehnoloških inovacija. Razgovor s robotima, borba sa svjetlosnim mačem, urlanje u gluhoj sobi, izlaganje udaru munje - samo su neke od aktivnosti koje će  biti moguće isprobati u subotu, 26. studenog, od 10 do 16 sati.

Iz FER-a se nadaju kako će hodnici fakulteta, kao i proteklih godina, privući brojne posjetitelje, uglavnom maturante, ali i osnovnoškolce te djecu vrtićkog uzrasta koji će doći u pratnji roditelja, baka ili djedova.
FOTO: PIXABAY