LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Svi su dobrodošli!

Osječki studenti nastavljaju s projektom BAUK: tema su društvene mreže, FOMO učinak te porast narcisoidnosti, anksioznosti i depresije

Tema će biti predstavljena u obliku panel-rasprave.

Tema će biti predstavljena u obliku panel-rasprave.

Uskoro se održava treća po redu BAUK panel-rasprava na temu: Društvene mreže, FOMOučinakte porast narcisoidnosti, anksioznosti i depresije. Panel će se održati u utorak, 10. svibnja 2022. godine s početkom u 12 sati, u Svečanoj dvorani Akademije za umjetnost i kulturu, zgrada Odsjeka za glazbenu umjetnost, ulica P. Svačića 1g(Kampus, Plava zgrada).

BAUK se održava treći put, a prvi put organiziraju ga studenti prve godine diplomskih studija Mediji i odnosi s javnošću i Menadžment u kulturi i kreativnim industrijama s Odsjeka za kulturu, medije i menadžment (Lucija Mijatović, Mateja Grbić, Sara Puškarić, Jakov Lučenčić, Matea Klarić, Monika Kramarić, Luka Ivić, Ema Kovačević, Nikola Perković, Isabell Janjanin), pod mentorstvom dr. sc. Snježane Barić-Šelmić i Maje Haršanji.

Tema ovog BAUK-a bit će Društvene mreže, FOMO učinak te porast narcisoidnosti, anksioznosti i depresije koja je izabrana zbog svoje aktualnosti u današnjem svijetu u kojem sveprisutne društvene mreže ostavljaju nedvojbene posljedice na mentalno zdravlje pojedinaca. Tema će biti predstavljena u obliku panel-rasprave na kojoj sudjeluju:
  • Martina Nikolić, magistra psihologije, Centar za nestalu i zlostavljanu djecu
  • Sara Grepo, magistra kulturologije i medijske kulture, Escape (specijalistica marketinga za društvene mreže)
  • Nina Baljak, blogerica
  • Ena Dragičević, fotografkinja
FOTO: UNSPLASH