LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Osijeku

Osječki studenti imaju priliku darovati krv i tako spasiti nečije živote

U utorak, 29. svibnja, bit će održana akcija dobrovoljnog darivanja krvi u prostorijama Novog Studentskog doma.

U utorak, 29. svibnja, bit će održana akcija dobrovoljnog darivanja krvi u prostorijama Novog Studentskog doma.

Za one koji nisu uspjeli položiti kolegije preko kolokvija, i time izbjeći ispite, sada kreće najgore razdoblje ove akademske godine Vjerojatno ćete se u idućih par mjeseci naći u najgorem izdanju jer su vas napokon sustigle sve obaveze koje ste odgađali, kao i ona literatura koju ste posudili u knjižnici prije pola godine, a još niste dospjeli dalje od prvih pet stranica.

Prije nego što krenu ispitni rokovi, zahvaljujući Gradskom društvu Crvenog križa Osijek i Studentskom zboru Sveučilišta u Osijeku u suradnji sa Studentskim servisom Osijek, Studentskim centrom u Osijeku i Klubom 25 (klub mladih dobrovoljnih darivatelja krvi), imate priliku biti korisni, pa čak i spasiti nečije živote.

Naime, riječ je o redovnoj akciji dobrovoljnog darivanja krvi koja će se održati u utorak, 29. svibnja 2018. godine, u od 9 do 13 sati u prostorijama Novog Studentskog doma na 1. katu. Osim što ćete se osjećati bolje znajući da ste nekome pomogli, možda vam baš ovaj potez pruži dodatni vjetar u leđa i motivaciju za uspješno učenje te rješavanje ispita. Detaljnije informacije možete pratiti na Facebook događaju.

FOTO: FLICKR