LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Akademija za umjetnost i kulturu

Osječka akademija objavila datume razredbenih ispita

Donosimo vam kalendar održavanja razredbenih ispita na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku, datume objave rezultata provjere sposobnosti te sam dan upisa.

Donosimo vam kalendar održavanja razredbenih ispita na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku, datume objave rezultata provjere sposobnosti te sam dan upisa.

Akademija za umjetnost i kulturu u Osijeku objavila je niz različitih datuma razredbenih ispita na pojedinim odsjecima, kao i rezultate provjere sposobnosti te upis na preddiplomske sveučilišne studije.

Preddiplomski studiji glazbene pedagogije i pjevanja te dizajna za kazalište, film i televiziju razredbene ispite provode 27. lipnja prema unaprijed određenom rasporedu, a rok je za prijavu na svaki pojedini studij 23. lipnja 2020. godine. Studiji klavira, kompozicije, teorije muzike, gitare i tambure razredbene ispite održavaju 6. i 7. srpnja, a rok je za prijavu 1. srpnja. 

Nadalje, rok je za prijavu na studij likovne kulture između 23. i 26. lipnja do 13 sati, a razredbeni će se ispiti odvijati od 6. do 10. srpnja. Gluma i lutkarstvo razredbeni ispit provodi od 6. do 11. srpnja, a rok je za prijavu 3. srpnja.

Rezultati provjera sposobnosti objavit će se na službenoj stranici Akademije, a očekujte ih:
  • 29. lipnja 2020. za studij dizajna za kazalište, film i televiziju
  • 30. lipnja 2020. za studije glazbene pedagogije i pjevanja
  • 9. srpnja 2020. za studije klavira, kompozicije, teorije muzike, gitare i tambure
  • 11. srpnja 2020. za studij glume i lutkarstva
  • 13. srpnja 2020. za studij likovne kulture.

U ljetnom roku upisi na preddiplomske studije Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku odvijat će se 23. srpnja 2020. godine od 9 sati prema rasporedu objavljenom na stranici Akademije.

FOTO: PIXABAY