LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu

„Orijentacijski tjedan" započet će predstavljanjem dekanice i info štandovima, a završiti tulumom

Štandovi studentskih udruga, Centra za strane jezike, predavanje o stipendijama, koncert akademskog zbora Concordia discors – tek su neke od aktivnosti koje se pripremaju za „Orijentacijski tjedan" na Filozofskom fakultetu.

Štandovi studentskih udruga, Centra za strane jezike, predavanje o stipendijama, koncert akademskog zbora Concordia discors – tek su neke od aktivnosti koje se pripremaju za „Orijentacijski tjedan" na Filozofskom fakultetu.

Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu i ove godine organizira Orijentacijski tjedan koji je prvenstveno namijenjen brucošima i studentima prve godine diplomskog studija, a trajat će od 1. do 5. listopada. Tjedan je to u kojemu će se predstaviti razne udruge i dekanica Fakulteta, a sudionike očekuje još nekoliko aktivnosti.

Iako je Orijentacijski tjedan već postao poznat pojam studentima ovoga Fakulteta, onima koji će ga krenuti pohađati tek od nadolazeće akademske godine zasigurno će biti od koristi. Prizor će više-manje biti jednak svaki dan u navedenom razdoblju pa ćete tako u auli Fakulteta vidjeti info štandove raznih studentskih udruga, Centra za strane jezike, Samostalne katedre za kineziologiju i slično. Od aktivnosti koje se izdvajaju mogu se istaknuti predavanje o stipendijama i studiju u inozemstvu, predstavljanje dekanice Vesne Vlahović-Štetić ili primjerice koncert akademskog zbora Concordia discors. Osim toga, možete zajedno s budućim kolegama otići u šetnju po Fakultetu kako biste otkrili kuda vodi koji hodnik i kako što jednostavnije svladati snalaženje u ovoj  samo na prvi pogled  kompliciranoj zgradi. Naučit ćete i ponešto o online sustavu za učenje Omega te o sustavu Studomat, koji će vam biti najveći prijatelj sljedećih nekoliko godina.

Iskoristite prvi tjedan akademske godine za širenje kruga prijatelja kako biste se svi zajedno mogli uputiti na tulum Ave, brucoši! koji će biti organiziran u petak, 5. listopada, jer studentski život uz ponešto ozbiljnoga donosi i puno zabave. Detaljne informacije o Orijentacijskom tjednu možete pronaći na poveznici.

FOTO: FACEBOOK