LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
jednokratne financijske potpore

Općina dijeli studentima božićnice!

Odlična vijest za studente s područja ove Općine.

Odlična vijest za studente s područja ove Općine.

Općina Mali Bukovec na svojoj web stranici objavila je jako dobru vijest za studente. Povodom božićnih blagdana, Općina će dodijeliti jednokratne financijske potpore, tzv. božićnice, svojim redovnim studentima i izvanrednim studentima koji nisu zaposleni.
 

Kako dobiti božićnicu?


Zahtjevi se mogu poslati putem e-maila na adresu pisarnica@mali-bukovec.hr ili osobno predati u uredu pisarnice Općine Mali Bukovec na adresi: Mali Bukovec, Ul. Mihovila Pavleka Miškine 14. Rok za podnošenje prijava je do 30. studenoga ove godine.

Prilikom podnošenja zahtjeva, studenti moraju priložiti kopiju obje strane osobne iskaznice i donijeti original osobne iskaznice prilikom podjele. Također, trebaju priložiti potvrdu o upisu na fakultet u tekućoj akademskoj godini. Studenti koji nisu zaposleni moraju priložiti dokaz o nezaposlenosti, poput elektroničkog izvatka iz evidencije HZMO.

Za sva dodatna pitanja i informacije, možete kontaktirati Jedinstveni upravni odjel Općine Mali Bukovec putem telefona na broj: 042/843-143.

Zahtjev za božićnicu bit će dostupan na web stranici Općine Mali Bukovec, gdje će kasnije biti objavljen i datum podjele božićnica.

FOTO: FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA