LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Po prvi put

Održana je Smotra Sveučilišta u Dubrovniku

Na svečanosti je predstavljen i novi promotivni film Sveučilišta u Dubrovniku koji su izradili studenti Odjela za komunikologiju angažirani na UNIDU televiziji

Na svečanosti je predstavljen i novi promotivni film Sveučilišta u Dubrovniku koji su izradili studenti Odjela za komunikologiju angažirani na UNIDU televiziji

Jučer je u prostorima Sveučilišnog kampusa u Dubrovniku održana prva Smotra Sveučilišta. Smotru su svečanim pozdravnim govorom otvorili rektorica Vesna Vrtiprah i župan Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Dobroslavić.

„Vi se danas nalazite pred važnom odlukom – koji studij upisati, a ta odluka obilježit će vaš profesionalni rad i na neki način odrediti vaš životni put. Mi smo danas tu da vam pomognemo s informacijama o studijima i općenito o studiranju pa da uz prave informacije donesete i pravu odluku“, izjavila je rektorica Vrtiprah.

Na svečanosti je predstavljen i novi promotivni film Sveučilišta u Dubrovniku koji su izradili studenti Odjela za komunikologiju angažirani na UNIDU televiziji.

Uz predstavljanje svih sveučilišnih odjela: Pomorskog odjela, Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, Odjela za elektrotehniku i računarstvo, Odjela za akvakulturu, Odjela za komunikologiju, Odjela za umjetnost i restauraciju te Odjela za stručne studije, na Smotri su se prezentirali i Studentski zbor, Studentski centar, Sveučilišni sportski savez, Centar za jezike te Služba za međunarodnu suradnju, Služba za poslijediplomske studije, Služba za profesionalnu orijentaciju i savjetovanje studenata i Alumni klub.

FOTO: SVEUČILIŠTE U DUBROVNIKU