LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Zagrebu

Određeni datumi izbora za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i studentske zborove sastavnica

Izbori za studentske predstavnike su neposredni, slobodni i tajni. Novi studentski predstavnici biraju se na razdoblje od dvije godine.

Izbori za studentske predstavnike su neposredni, slobodni i tajni. Novi studentski predstavnici biraju se na razdoblje od dvije godine.

Na temelju Odluke rektora Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damira Borasa, u srijedu i četvrtak 25. i 26. ožujka 2015. održavat će se izbori za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i studentske zborove sastavnica.

Glasačka mjesta bit će otvorena oba dana od 8 do 20 sati.

Na izborima imaju pravo sudjelovati i birati svi studenti dodiplomskih, preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu.

Izbori za Studentski zbor Sveučilišta i studentski zbor pojedine sastavnice provodit će se istodobno na svim fakultetima i akademijama Sveučilišta u Zagrebu, i to prema odredbama Pravilnika o izborima za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i studentske zborove sastavnica Sveučilišta u Zagrebu te Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama.

Izbori za studentske predstavnike su neposredni, slobodni i tajni. Novi studentski predstavnici biraju se na razdoblje od dvije godine

Više o pravilima izbora i detaljima pročitajte na stranici Sveučilišta u Zagrebu.

FOTO: IVAN PERKOV/STUDENTSKI.HR