LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
SC Zagreb

Od 1. lipnja prijave za ljetni smještaj u studentskom domu Stjepan Radić

Prijave traju do 1. srpnja 2023. godine.

Prijave traju do 1. srpnja 2023. godine.

Studentski centar u Zagrebu stavio je obavijest o korištenju ljetnog smještaja u studentskom domu Stjepan Radić. Studeni mogu biti smješteni u domu od 16. srpnja do 31. kolovoza te se moraju prijaviti od 1. lipnja do 1. srpnja 2023. upravi studentskog doma.

Studenti koji trenutno nisu smješteni u domu, za ljetni smještaj se moraju prijaviti u Poslovnicu za smještaj studenata, turizam i sport (Savska 25) također do 1. srpnja. Prijave se primaju i putem maila poslovnica@sczg.hr, a u prijavi je potrebno navesti ime i prezime, datum rođenja, OIB te kontakt broj.

Student predložio rješenje za prehranu na ljetnom smještaju – vlastita kuhinja s dostavom do soba u domuCijena ovogodišnjeg ljentog smještaja u domu iznosit će 150 eura, a studenti koji ne žele ljetni smještaj, ali imaju studentske obaveze iza 15. srpnja mogu zatražiti produženi smještaj po cijeni od 3,35 eura po noći.

Igraju odbojku, stolni tenis, šah, nogomet: djelatnici zagrebačkog SC-a u sportskom izdanjuPotvrdu za pravo na produženi smještaj potrebno je dostaviti u Poslovnicu za smještaj studenata, turizam i sport. Na linku su dostupne sve dodatne informacije o ljetnom i produženom smještaju. 
FOTO: S.D. STJEPAN RADIĆ 003, FOTO: ESAVA.INFO