LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
eSTUDENT

Obogatite životopis i pri tom se dobro zabavite - predstavljamo eSTUDENT, najveću studentsku udrugu u Hrvatskoj

eSTUDENT je neprofitna udruga nastala 2004. godine inicijativom proaktivnih studenata i asistenata sa željom da Udruga i njeni članovi budu inicijatori promjena, steknu praktično iskustvo i razviju mrežu znanja.

eSTUDENT je neprofitna udruga nastala 2004. godine inicijativom proaktivnih studenata i asistenata sa željom da Udruga i njeni članovi budu inicijatori promjena, steknu praktično iskustvo i razviju mrežu znanja.

Student si željan stjecanja novih znanja i vještina - udruga eSTUDENT pravo je mjesto za tebe!

Najveća studentska udruga u Hrvatskoj, eSTUDENT, broji više od 200 aktivnih članova. Kroz proteklih 18 godina, Udruga je stvorila generacije proaktivnih studenata koji, osim rada na prepoznatim projektima i networkingom s brojnim partnerima, imaju priliku steći hvalevrijedne vještine, obogatiti svoje životopise i pritom se dobro zabaviti. Kako ističu iz Udruge, jedno je sigurno, nitko iz eSTUDENT-a ne izađe bez da je barem malo pomaknuo granice svoje zone komfora.

Kada sam prije 3 godine ulazila u Udrugu nisam mogla zamisliti da ću u tako kratkom roku razbiti gotovo sve svoje strahove i shvatiti da je sve moguće, samo je potrebno s vremena na vrijeme izaći iz onih okvira u koje smo se smjestili. - objašnjava Paula Anić, koordinatorica Content Managementa, jednog od brojnih timova koje okuplja udruga eSTUDENT.

Udruga je koncipirana tako da studenti nakon jedne godine članstva, i uz dobiven certifikat koji je u poslovnom svijetu ekvivalent godini radnog staža, mogu napredovati i postati voditelji tih istih projektnih timova. U svom djelovanju, eSTUDENT aktivno radi na više od 25 projekata, a unutar udruge postoji čak 19 projektnih timova. Učlanjivanjem će studenti steći znanja i vještine koje nisu naučili kroz formalno visokoškolsko obrazovanje, a koje se traži prilikom zapošljavanja. Tako primjerice studenti mogu naučiti osnove Project i Event Managementa te timskog rada u jednom od timova koji se bave organizacijom LUMEN natjecanja (Business, Dana Science, Development i Engineering)Također, te vještine mogu savladati i u timovima Community skupine, a to su Društveno odgovorno poslovanje, Dobrotvorne ekološke aktivnosti, Popularizacija znanosti i Šapa.


Kao što smo ranije napomenuli, unutar eSTUDENTA postoje razni tematski timovi. Skupina Content Management u svom sastavu ima četiri tima, a to su Marketing, Vizualne komunikacije (grafički dizajn, osnove rada u Illustratoru i Photoshopu), Public Relations (pisanje blogova za web stranicu) te Multimedija (fotografija i snimanje). Tu su još i tim STARTER, zadužen za regrutaciju novih članova, tim Financije koji, između ostalog, organizira Accounting Battle, jedino natjecanja u računovodstvu na prostoru Republike Hrvatske. Timovi nazvani Ljudski potencijali i Informacijske tehnologije, također su sastavni dio eSTUDENTA, a informacije o svim timovima pojedinačno možete potražiti na stranici Udruge.

Za sve zainteresirane iz eSTUDENT-a su nam otkrili kako izgleda pristupni proces te kako se i vi možete pridružiti najvećoj studentskoj udruzi u Hrvatskoj.

Proces učlanjivanja se sastoji od dva dijela. Najprije studenti ispune osobnu podatke na našoj web stranici pristupni.estudent.hr. Zatim će na svoje e-mail adrese primiti link za idući korak, a to je ispunjavanje takozvanog case-a specifičnog za svaki tim. Bitno je napomenuti da potencijalni članovi mogu aplicirati za tri tima u isto vrijeme te na kraju regrutacije odabiru onaj koji im se najviše svidio. Također ističemo kako predznanje nije potrebno niti za jedan od 19 timova unutar eSTUDENTa. Studenti u Udrugu ulaze kako bi se razvili u smjeru odabranog tima i svladali vještine koje su generacije prije njih stekle.

 

Posljednji korak u regrutaciji je intervju s voditeljima timova za kojse su aplicirali. U kratkom razgovoru, od ne više od 30 minuta, članovi se imaju priliku predstaviti voditeljima i saznati više o samim timovima. 

Više informacija o Udruzi i timovima studenti mogu saznati na društvenim mrežama - Facebook, Instagram i LinkedIn te web stranici Udruge.

 


 
FOTO: FACEBOOK