LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentsko stanovanje

Objavljeni su privremeni rezultati natječaja za smještaj u splitske studentske domove

Studentski centar Split na svojim web-stranicama objavio je privremene rang-liste za smještaj u akademskoj godini 2019/2020.

Studentski centar Split na svojim web-stranicama objavio je privremene rang-liste za smještaj u akademskoj godini 2019/2020.

Studentski centar Split objavio je privremene rezultate Natječaja za smještaj u splitske studentske domove. Svaki prijavljeni student može pogledati detaljan prikaz svoga bodovanja prijavom u sustav Studentskog centra. Kandidati koji imaju AAI korisnički račun mogu sustavu pristupiti ovdje. Kandidati koji ne posjeduju vlastiti AAI korisnički račun svoje bodovanje mogu pogledati kreiranjem korisničkog računa na ovoj poveznici. U nastavku možete pogledati rang-listu za brucoše te ispod za ostale godine po imenu i prezimenu.

Brucoši, smještaj/ime i prezime by Patri on Scribd

Ostale godine: 

Smještaj, Split, ostale godine/Ime Prezime by Patri on Scribd

Od dana objave privremenih rezultata kreće i rok za sve eventualne prigovore i žalbe koji traje 8 dana, odnosno do 30. kolovoza. Žalbe se zaprimaju osobno u Protokolu Studentskog centra ili preporučenom poštom na adresu Studentski centar Split, Cvite Fiskovića 3, 21 000 Split, s naznakom Komisiji za žalbe.

Konačni rezultati bit će objavljeni na web-stranicama Studentskog centra Split nakon rješavanja svih pristiglih žalbi. Nakon objave konačnih rezultata bit će moguća i zamjena soba za one studente koji su ostvarili pravo na smještaj, i to uz suglasnost i potpis oba studenta. Zapisivanje za zamjene studentskih domova bit će moguće u Studentskom domu Hostel Spinut, kod referenata studentskog smještaja.

FOTO: KATE VLADISLAVIĆ/STUDENTSKI.HR