LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu

Objavljeni privremeni rezultati Natječaja za sufinanciranje studentskih programa 

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu objavio privremene rezultate Natječaja za sufinanciranje studentskih programa u 2024. godini.

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu objavio privremene rezultate Natječaja za sufinanciranje studentskih programa u 2024. godini.

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu obavijestio je da je povjerenstvo za provedbu natječaja, na temelju uputa o provedbi natječaja donesenih na 5. sjednici skupštine Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu, objavilo Nacrt prijedloga raspodjele financijskih sredstava za sufinanciranje studentskih programa u 2024. godini.
 

Privremeni rezultati


Studenti na Muzičkoj akademiji dobili novu čajnu kuhinju


Privremeni rezultati natječaja dostupni su na poveznici.
 

Prigovori


Na Smotri studentskih udruga upoznajte dodatne mogućnosti tijekom studiranja


Prigovori na privremene rezultate mogu se poslati na e-adresu: natjecajprojekti@gmail.com do 9. svibnja. Komisija za provjeru formalnih uvjeta i reviziju postupka, s povjerenstvom za provedbu natječaja, očitovat će se na pristigle prigovore do 5. lipnja.
 

Konačni rezultati


Otvoren je natječaj za sufinanciranje studentskih programa za 2024. godinu


Nakon razmatranja prigovora, povjerenstvo će predložiti konačni nacrt prijedloga predsjedništvu Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu. Konačni rezultati bit će objavljeni nakon usvajanja na sjednici skupštine Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu, odnosno 6. lipnja.
IZVOR: STUDENTSKI ZBOR SVEUČILIŠTA U ZAGREBU
FOTO: FOTO: SZZG FACEBOOK