LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentsko stanovanje

Objavljeni privremeni rezultati natječaja za smještaj u domu u Slavonskom Brodu

114 studenata ostvarilo je pravo na smještaj u brodskom studentskom domu te osam studenata subvenciju za stanovanje kod privatnog stanodavca u iznosu od 200 kuna.

114 studenata ostvarilo je pravo na smještaj u brodskom studentskom domu te osam studenata subvenciju za stanovanje kod privatnog stanodavca u iznosu od 200 kuna.

Studentski centar u Slavonskom Brodu objavio je privremene rezultate Natječaja za ostvarivanje prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje u objektima smještaja u akademskoj godini 2020/2021. Studenti koji nisu ostvarili pravo na smještaj u domu automatski su sudjelovali u natječaju za subvencionirano stanovanje kod privatnih stanodavaca. Rezultate natječaja možete pronaći na poveznici ili u dokumentima na kraju članka.

Prigovori se podnose najkasnije do 8 dana od objave privremenih rezultata isključivo slanjem preporučene pošte na adresu Studentskog centra:

Studentski centar u Slavonskom Brodu

Produžena Svačićeva bb

35000 Slavonski Brod  

s naznakom: Povjerenstvo za rješavanje prigovora.

Napominjemo, Odlukom o iznosu subvencija i kvoti za subvencionirano stanovanje u akademskoj godini 2020/2021. za smještaj u Slavonskom Brodu osigurano je 114 mjesta u studentskom domu, za smještaj po posebnim odlukama šest je mjesta, a subvenciju od 200 kuna kod privatnog stanodavca može ostvariti tek osam studenata.

Konačna ljestvica bit će dostupna na internetskoj stranici SC-a najkasnije 15 dana od zaključenog roka za slanje prigovora.

Subvencije za podstanare


Samo stari studenti 

SC Slavonski Brod - Stari studenti by Studentski.hr

FOTO: PIXABAY