LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentsko natjecanje

Objavljeni finalisti „Pokretača“; njihova borba za 9000 kuna i 2 STEMI robota otvorena za svu zainteresiranu publiku

Deset odabranih finalista svoja rješenja usmeno predstavljaju žiriju u završnici natjecanja, a dok žiri bude vijećao o njihovim izlaganjima, posjetitelje očekuje vrlo zanimljivo predavanje!  

Deset odabranih finalista svoja rješenja usmeno predstavljaju žiriju u završnici natjecanja, a dok žiri bude vijećao o njihovim izlaganjima, posjetitelje očekuje vrlo zanimljivo predavanje!  

EN PASSANT, AB TIM, NEVERA S KVARNERA, ZAUVIJEK SLATKI, PROJEKT INFLOWER, E-ŠVRT, ZAPP, POSLJEDNJI MOCNIKANAC, ADAM i GISPRO – kodna su imena natjecatelja koji su osvojili najveći broj bodova u prvom dijelu natjecanja Pokretač, a koji će se za titulu pobjednika boriti u finalu zakazanom za 29. svibnja 2019. u 13:30. Ono će se održati na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, u dvorani 3, a bit će otvoreno za prijatelje, kolege, obitelj finalista, ali i za svu zainteresiranu javnost.

Deset odabranih finalista svoja rješenja usmeno predstavljaju žiriju u završnici natjecanja – u pitch formatu trajanja do 3 minute uz Power Point prezentaciju. A dok žiri bude vijećao o njihovim izlaganjima, posjetitelje očekuje vrlo zanimljivo predavanje! I oni će dobiti priliku upoznati se s društvenim poduzetništvom, njegovom važnošću i pozitivnim trendom njegova razvoja u Hrvatskoj te s procesom izrade business canvas modela. Zahvaljujući gostima iznenađenja neki bi mogli dobiti i inspiraciju za pokretanje svog vlastitog posla!

Naime, svaki član žirija (1 predstavnik SIK-a, 1 predstavnik tvrtke STEMI, 1 predstavnik OTP banke) ispunjava evaluacijsku tablicu za svakog pojedinog finalista te ocjenjuje svaki pojedini segment prezentacije. Bodovi članova žirija zbrajaju se, a prva tri mjesta rangiraju se sukladno njihovu zbroju.

Prva će tri sudionika (tima), prema odabiru žirija, osvojiti sljedeće nagrade:

  • 1. mjesto – 4500 kn + STEMI hexapod
  • 2. mjesto – 2500 kn + STEMI hexapod
  • 3. mjesto – 2000 kn

STEMI hexapod – uručuje se na završnici natjecanja. Novčane nagrade isplatit će se po završetku natjecanja na Mastercard prepaid kartici OTP banke u ukupnom iznosu jednom sudioniku (ako je student samostalno sudjelovao u natjecanju) ili će se podijeliti na jednake iznose i isplatiti svakom od sudionika ako je u timu više osoba. Po uplati nagradnog iznosa i do iskorištenja istog, navedene Mastercard prepaid kartice OTP banke moći će se koristiti isključivo kao potrošačke, za kupnju proizvoda i usluga na prodajnim mjestima koja prihvaćaju Mastercard prepaid kartice (uključujući i plaćanje preko interneta), bez mogućnosti podizanja gotovine na bankomatima ili u poslovnicama banaka.

Prijavnica za sudjelovanje nalazi se na poveznici, a sve dodatne informacije na službenom Facebook događaju.