LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar u Zagrebu

Objavljen natječaj za smještaj u zagrebačkim studentskim domovima

Tekst natječaja, pravilnik i obrasce natječaja možete pogledati na stranici Studentskog centra Zagreb, a prijaviti se možete do 27. srpnja.

Tekst natječaja, pravilnik i obrasce natječaja možete pogledati na stranici Studentskog centra Zagreb, a prijaviti se možete do 27. srpnja.

Studentski centar u Zagrebu na službenim je stranicama objavio Natječaj za raspodjelu mjesta redovitim studentima u studentske domove u akademskoj 2018/2019. godini.

Pravo na subvencionirani smještaj u studentskom domu u akademskoj 2018/2019. godini imaju: redoviti studenti, državljani Republike Hrvatske; redoviti studenti, državljani EU-a s prijavljenim boravkom u RH sa statusom stranca na stalnom boravku u RH; osobe, sukladno Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti, koje su upisane na visokim učilištima u RH; studenti s invaliditetom poslijediplomskih sveučilišnih studija.

Tekst natječaja, pravilnik i obrasce natječaja možete pogledati na stranici Studentskog centra Zagreb.

Prijave se podnose na adresu:

STUDENTSKI CENTAR U ZAGREBU

Poslovnica za smještaj

Zagreb, Savska cesta 25

radnim danom

od  28. lipnja 2018. do zaključno 27. srpnja 2018.

u vremenu od 8:00 do 20:00.

Studenti koji se natječu prijavu s traženom dokumentacijom moraju dostaviti osobno uz obvezno predočenje studentske iskaznice (X-ice). Studenti koji će akademske 2017/2019. godine upisati prvi put prvu godinu studija (brucoši) prijavu s traženom dokumentacijom mogu predati osobno ili poslati poštom preporučeno (uzima se u obzir i pošta poslana 27. srpnja 2018).

Rezultati natječaja bit će objavljeni do 17. kolovoza 2018. na službenoj stranici.

FOTO: STUDENTSKI.HR