LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar u Zagrebu

Objavljen natječaj za smještaj u zagrebačkim studentskim domovima

Tekst natječaja, pravilnik i obrasce natječaja možete pogledati na stranici Studentskog centra Zagreb, a prijaviti se možete do 27. srpnja.

Tekst natječaja, pravilnik i obrasce natječaja možete pogledati na stranici Studentskog centra Zagreb, a prijaviti se možete do 27. srpnja.

Studentski centar u Zagrebu na službenim je stranicama objavio Natječaj za raspodjelu mjesta redovitim studentima u studentske domove u akademskoj 2018/2019. godini.

Pravo na subvencionirani smještaj u studentskom domu u akademskoj 2018/2019. godini imaju: redoviti studenti, državljani Republike Hrvatske; redoviti studenti, državljani EU-a s prijavljenim boravkom u RH sa statusom stranca na stalnom boravku u RH; osobe, sukladno Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti, koje su upisane na visokim učilištima u RH; studenti s invaliditetom poslijediplomskih sveučilišnih studija.

Tekst natječaja, pravilnik i obrasce natječaja možete pogledati na stranici Studentskog centra Zagreb.

Prijave se podnose na adresu:

STUDENTSKI CENTAR U ZAGREBU

Što upisati, kakav je studentski život i gdje se zaposliti u struci – sve to na ovogodišnjoj Smotri sveučilišta


Poslovnica za smještaj

Zagreb, Savska cesta 25

radnim danom

od  28. lipnja 2018. do zaključno 27. srpnja 2018.

Već je prava navala na subvencionirani smještaj u Rijeci, evo kada možete očekivati natječaj


u vremenu od 8:00 do 20:00.

Studenti koji se natječu prijavu s traženom dokumentacijom moraju dostaviti osobno uz obvezno predočenje studentske iskaznice (X-ice). Studenti koji će akademske 2017/2019. godine upisati prvi put prvu godinu studija (brucoši) prijavu s traženom dokumentacijom mogu predati osobno ili poslati poštom preporučeno (uzima se u obzir i pošta poslana 27. srpnja 2018).

Rezultati natječaja bit će objavljeni do 17. kolovoza 2018. na službenoj stranici.

IZVOR: STUDENTSKI CENTAR ZAGREB
FOTO: STUDENTSKI.HR