LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Zagrebu

Objavljen Erasmus+ KA131 natječaj za mobilnost studenata u akademskoj godini 2024./2025.

Ovaj natječaj omogućuje studentima s određenih fakulteta priliku za međunarodno akademsko iskustvo u takozvanim trećim zemljama koje nisu pridružene Erasmus+ programu.

Ovaj natječaj omogućuje studentima s određenih fakulteta priliku za međunarodno akademsko iskustvo u takozvanim trećim zemljama koje nisu pridružene Erasmus+ programu.

Sveučilište u Zagrebu objavilo je Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa Ključna aktivnost 1 (KA131). Ovaj natječaj omogućuje studentima s određenih fakulteta priliku za međunarodno akademsko iskustvo u takozvanim trećim zemljama koje nisu pridružene Erasmus+ programu. Razdoblje mobilnosti predviđeno je od 7. siječnja 2025. do 5. srpnja 2025. godine.

Prijavite se za Erasmus+ dugoročnu mobilnost, uz trajanje studijskog boravka od 2 do 12 mjeseci


Natječaj je namijenjen studentima određenih fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, odnosno studentima Agronomskog fakulteta, Ekonomskog fakulteta, Fakulteta strojarstva i brodogradnje, Filozofskog fakulteta (samo za studente portugalskog jezika i književnosti) te studentima Kineziološkog fakulteta. Za studente navedenih fakulteta pripremljena je posebna tablica, koja sadrži popis visokoškolskih ustanova u trećim zemljama s kojima su sklopljeni Erasmus+ međuinstitucijski sporazumi o razmjeni studenata i osoblja za razdoblje 2024./2025.

Upišite ovaj studij i steknite naziv specijalista konferencijskog prevođenja uz mogućnost stipendiranja


Rok za prijavu na natječaj je ponedjeljak, 1. srpnja 2024. godine do 12.00 sati. Prijave se mogu podnijeti online i papirnato, te je važno da studenti ispoštuju ovaj rok kako bi osigurali sudjelovanje u programu.

Zagrebačke odbojkašice viceprvakinje Europskih sveučilišnih igara, odbojkaši završili deseti


Studenti zainteresirani za sudjelovanje u programu pozvani su da pažljivo prouče sve priložene dokumente i pripreme potrebnu dokumentaciju za prijavu navedenu u tekstu natječaja. Za više informacija o natječaju i detaljima prijave posjetite službenu stranicu Sveučilišta u Zagrebu.

IZVOR: SVEUČILIŠTE U ZAGREBU
FOTO: SHUTTER2U