LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Božićni i novogodišnji praznici

Obavijest za sve koji ostaju u mjestu studiranja: menze u velikim gradovima rade po prilagođenom rasporedu

Menze zagrebačkog Studentskog centra, na nezadovoljstvo studenata, neće raditi na Badnjak, Božić, blagdan Svetog Stjepana te na Staru i Novu godinu.

Menze zagrebačkog Studentskog centra, na nezadovoljstvo studenata, neće raditi na Badnjak, Božić, blagdan Svetog Stjepana te na Staru i Novu godinu.

Većina studenata, koji fakultete pohađaju izvan rodnog mjesta, zasigurno jedva čeka božičine praznike kako bi najljepše vrijeme u godinu proveli s obitelji i prijateljima. No, postoji i nešto manji dio studenata koji će blagdane provesti u mjestu studiranja. Stoga, u nastavku donosimo korisne informacije o menzama koje (ne)će hranu posluživati u nadolazećem blagdanskom razdoblju.
 

Menze u Zagrebu


Menze zagrebačkog Studentskog centra, na nezadovoljstvo studenata, neće raditi na Badnjak, Božić, blagdan Svetog Stjepana te na Staru i Novu godinu. Od 27. do 30. prosinca 2022. godine dežuran je restoran u SD Cvjetno naselje, a od 2. do 8. siječnja 2023. godine hranu će posluživati isključivo restoran u SD Stjepan Radić.

Danas s radom prestaju restorani u Savskoj te na Rudarsko-geološko-naftnom fakultetu. Ostale menze u nadležnosti SC-a Zagreb, već su jučer zatvorile svoja vrata. Od 9. siječnja 2023. godine svi restorani rade po uobičajenom radnom vremenu.
 

Menze u Splitu


Radno vrijeme splitskih menzi:
 


Menze u Rijeci

Radno vrijeme riječkih menzi:
 

 

Menze u Osijeku


Studentski centar u Osijeku, sve do sada, nije jasno naznačio radno vrijeme studentskih menzi. Ipak, pregledom internetskih stranica, zaključujemo kako restoran Istarska radi svaki dan, izuzev Božića.
FOTO: UNSPLASH