LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Zagrebu

Nove inovacije u zdravstvu: studentski inovacijski dan i-Day

Čekaju vas razne vrijedne nagrade, a pobjednici idu na europsko natjecanje studenata. Osim toga, gradit ćete svoj životopis jer svi sudionici dobivaju EIT Health Certificate.

Čekaju vas razne vrijedne nagrade, a pobjednici idu na europsko natjecanje studenata. Osim toga, gradit ćete svoj životopis jer svi sudionici dobivaju EIT Health Certificate.

Sveučilište u Zagrebu provodi peti po redu EIT Health i-Day za kreativne studente koji imaju inovativne ideje u području zdravlja, zdravstvenog sustava i zdravstvene skrbi. Događaj se odvija 25. i 26. listopada 2023. na Sveučilištu u Zagrebu (zgrada SEECEL).

Studenti koji se prijave imat će priliku uz stručnu pomoć mentora naći rješenja na ovogodišnje zdravstvene izazove i-Day-a, kao što su Kako povećati broj mladih darivatelja krvi?, Intraoperativno snimanje složenih operacija na srcu djece i Kako stvoriti učinkovit javni sustav za promicanje vještina oživljavanja?

Studentski inovacijski dan i-Day namijenjen je svim studentima preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija koji su zainteresirani za nove inovacije u zdravstvu.

Organizirano je tako da će izazove na kojima će se raditi predstaviti znanstvenici i stručnjaci, dok će mentori predstaviti pristup rješavanju izazova (design thinking metodologija) i predstavljanje ideja (pitching). Timovi će svoje ideje iznositi pred komisijom, koja će tri najbolja tima nagraditi, a pobjednički tim sudjelovat će i na međunarodnoj pozornici Winners' Eventa i natjecat će se protiv timova drugih država.


Zašto bi se studenti trebali prijaviti na i-Day?

 

Osim što ćete razviti inovativni zdravstveni proizvod ili uslugu, steći ćete znanja o alatima za inovacije: design thinking and pitching, imat ćete priliku za umrežavanje s predstavnicima javnog sektora, ali i kolegama s ostalih studija. Čekaju vas razne vrijedne nagrade, a pobjednici idu na europsko natjecanje studenata. Osim toga, gradit ćete svoj životopis jer svi sudionici dobivaju EIT Health Certificate.

Prijaviti se možete preko poveznice.

Više informacija dostupne su na web-stranici EIT Health organizacije.

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA