LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilišni sport

Nova UniSport ZG sezona: otvorene prijave na tri natjecateljska sporta

Službeno je otvorena nova sezona sveučilišnog sporta, a sa sobom je donijela i neke novitete.

Službeno je otvorena nova sezona sveučilišnog sporta, a sa sobom je donijela i neke novitete.

Na Skupštini Zagrebačkog sveučilišnog športskog saveza, koja se održala 3. listopada, otvorena je nova UniSport ZG sezona za akademsku godinu 2023./2024. Otvorenje je popraćeno uvođenjem promjena, od kojih se najveća tiče dobi.
 

„Najveća promjena, u odnosu na prethodne sezone, je uvođenje dobne granice natjecatelja. Sukladno dobnoj granici koja je prethodno uvedena na međunarodnim natjecanjima te prošle godine i na državnoj razini, prateći vertikalu, ograničenje je postavljeno na 30 godina, odnosno pravo nastupa u sezoni 2023./2024. imaju oni rođeni nakon 1.1.1994., uz sve ostale uvjete koji su vrijedili i do sada.“ – stoji na stranici UniSport-a

 

Otvorene prijave za sportska natjecanja


U UniSport akreditacijskom sustavu mogu se prijaviti natjecanja u futsalu, košarci i odbojci, a prijave traju do 24. listopada.

Potrebno je dodati igrače/igračice u sustav do 29. listopada za prvo kolo, a ždrijeb za natjecanja će se održati 26. listopada u prijepodnevnim satima – obavijest o tome stiže nakon završetka prijava na kontakte koji budu uneseni prilikom prijave.

Važno je da se svi postojeći natjecatelji prijave u svoje postojeće profile s početkom nove sezone te provedu autorizaciju studentskog statusa. 
 

„Sve novo pridošle studente molim da uputite da kreiraju svoj profil kako bi mogli nastupiti na natjecanjima.“ – stoji u objavi.

FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA