LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
SN „Dr. Ante Starčević”

Nova procedura otklanjanja kvarova na Šari; studenti i majstori potpisuju Zahtjevnicu

U slučaju da primijetite kvar u svojoj sobi, morat ćete potražiti knjigu Zahtjevnica na porti doma. Prijavu kvara evidentira student u numeriranoj Zahtjevnici u dva primjerka.

U slučaju da primijetite kvar u svojoj sobi, morat ćete potražiti knjigu Zahtjevnica na porti doma. Prijavu kvara evidentira student u numeriranoj Zahtjevnici u dva primjerka.

Ako živite u Studentskom naselju „Dr. Ante Starčević, postupak prijave kvara od 23. siječnja 2018. godine nešto je drugačiji. Ovaj je studentski dom uveo knjigu Zahtjevnica, tj. novi oblik evidencije otklanjanja kvarova. Na taj se način želi unaprijediti kvaliteta usluge za studente, tj. stanare studentskih domova.

U slučaju da primijetite kvar u svojoj sobi, morat ćete potražiti knjigu Zahtjevnica na recepciji, tj. porti doma. Prijavu kvara evidentira student u numeriranoj Zahtjevnici u dva primjerka. Važno je da se stanar potpiše ispod opisa kvara. Daljnja je procedura ta da majstor s jednim primjerkom Zahtjevnice dolazi u sobu kako bi otklonio kvar te obavezno mora navesti datum dolaska. Nakon što ga ukloni, i majstor i student obavezno moraju potpisati primjerak knjige, točnije suglasnost, kojom potvrđuju kako je kvar uklonjen. Navedeno znači da će se student još jednom potpisati na Zahtjevnicu, ali ovaj put u donjem desnom kutu.

Ne bude li student prisutan u sobi tijekom radova, majstor će obrazac Zahtjevnice ostaviti u sobi, a student ju je dužan potpisati i predati upravi doma ili na recepciju, tj. portu doma.

Zahtjevnica, Foto: Facebook / SN „Dr. Ante Starčević

Članak je nastao u sklopu projekta Informiranje – pravo mladih koji se provodi uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

FOTO: IVAN PERKOV / STUDENTSKI.HR