LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Besplatna radionica

Naučite vještine medijacije i otkrijte što čini vještog komunikatora na AIESEC-ovoj radionici

Događaj će se održati u ponedjeljak, 25. i  utorak, 26. travnja na Fakultetu elektronike i računarstva (Unska ul. 3) i prostorima Hrvatske udruge za medijaciju (Ulica Kneza Mislava 12, Zagreb). 

Događaj će se održati u ponedjeljak, 25. i  utorak, 26. travnja na Fakultetu elektronike i računarstva (Unska ul. 3) i prostorima Hrvatske udruge za medijaciju (Ulica Kneza Mislava 12, Zagreb). 

AIESEC Zagreb u organizaciji s Hrvatskom udrugom za medijaciju (HUM) organizira predavanje o medijaciji i radionicu o komunikacijskim vještinama.

Događaj će se održati u ponedjeljak, 25. i  utorak, 26. travnja na Fakultetu elektronike i računarstva (Unska ul. 3) i prostorima Hrvatske udruge za medijaciju (Ulica Kneza Mislava 12, Zagreb)

Cilj predavanja i radionice je predstaviti važnost komunikacije, upoznati ljude s postupkom medijacije i njenim prednostima u odnosu na druge načine rješavanja sporova. Voditelji predavanja i radionice su dva uvažena medijatora - Suzana Fugaj i Srđan Šimac. Oboje su priznati medijatori u Hrvatskoj i šire, te će svojim iskustvom studentima približiti što to znači biti medijator i kako on radi, sluša, razumije i ostvaruje poticaj na suradnju. 

Sudionici će na predavanju Vođenje kroz kvalitetnu komunikaciju i upravljanje konfliktima čuti sve ono što tvori medijaciju jednom od važnih, ali i zanimanja s kojima se ne susrećemo toliko često, u čemu upravo postoji potreba za učenjem i upoznavanjem s disciplinom koja profesionalno rješava sukobe. Nakon predavanja, sudionici će imati radionicu HUManija komunikacija i win-win rješavanje sukoba gdje će vježbati kako slušati i asertivno izraziti svoje interese te prepoznati tuđe. 

AIESEC Zagreb se vodi ciljem da potakne razvoj mladih ljudi, kao odgovor na potrebu za ostvarivanjem punog potencijala. U sklopu novopokrenutog projekta AIESEC for Better Future svojim događajima nastoji pridonijeti ostvarenju jednog od UN-ovih ciljeva održivog razvoja. 

Studenti i zainteresirani se mogu besplatno prijaviti na radionice putem poveznice i pratiti više vijesti na AIESEC Instagram profilu i Facebook stranici. 

FOTO: UNSPLASH