LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Erasmus+ program

Nauči sve o klimatskoj promjeni na razmjeni mladih u Šibeniku: „BigFoot – Small Steps”

Mladi na razmjeni mogu naučiti više o klimatskim promjenama, razmijeniti iskustva sa sudionicima iz drugih zemalja te ostvariti nova prijateljstva.

Mladi na razmjeni mogu naučiti više o klimatskim promjenama, razmijeniti iskustva sa sudionicima iz drugih zemalja te ostvariti nova prijateljstva.

Klimatske promjene i okolišna održivost glavne su teme Erasmus+ projekta razmjene mladih u Šibeniku BigFoot – Small Steps. Projekt će se održati od 27. listopada do 5. studenog 2023. u Šibeniku, a sve troškove pokriva organizator, stoji na stranici ICM-a Vukovar.

Prijaviti se mogu mladi iz Hrvatske u dobi 1829 godina: studenti, zaposleni, nezaposleni. U razmjeni će sudjelovati i mladi iz drugih zemalja kao što su Turska, Portugal, Sjeverna Makedonija, Italija i Rumunjska. Radionice će se odvijati na engleskom jeziku.
 

Ciljevi razmjene


Angažiranje mladih nezaposlenih osoba iz ruralnih područja i unaprjeđenje njihovog znanja o važnosti provođenja projekata vezanih uz klimatske promjene te im omogućiti prostor za raspravu o tome.

Promicanje važnosti utjecaja na klimatske promjene.

Pronalazak, prepoznavanje i razmjena praksi vezanih uz klimatske promjene između zemalja.

Osiguravanje prostora za promicanje kulturnih raznolikosti u Europi.

Prijaviti se možete na poveznici do 20. rujna 2023., a više informacija saznajte ovdje.
 
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA