LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentske prilike za rast

Natjecanja u organizaciji udruge eSTUDENT koja ne smijete propustiti

Studentska udruga eSTUDENT organizira natjecanja na kojima možete steći korisne veze, upoznati buduće poslodavce ili dobiti ideju za pokretanje vlastitih projekata, stoga se odmah bacite na popunjavanje prijava.

Studentska udruga eSTUDENT organizira natjecanja na kojima možete steći korisne veze, upoznati buduće poslodavce ili dobiti ideju za pokretanje vlastitih projekata, stoga se odmah bacite na popunjavanje prijava.

Prošlo je vrijeme kada je fakultetska diploma bila jedini uvjet za sigurno radno mjesto i dobru plaću. Poslodavci od budućih zaposlenika, poslovnih suradnika i partnera traže šarolik spektar sposobnosti, kreativnost i iskustvo koje nije moguće prikupiti na fakultetima. Zbog toga, ali i intrinzične želje za vlastitim rastom, studenti su često u potrazi za zanimljivim praksama ili projektima u kojima će moći pokazati sve što znaju, ali i dodatno izbrusiti vještine i steći nova iskustva. Ova natjecanja u organizaciji udruge eSTUDENT mogla bi biti vaš prozor u stvarni poslovni svijet.

Smartup

Smartup edukativno je natjecanje u kojem se studenti natječu u razvoju poslovne ideje. Glavni su ciljevi natjecanja promicanje poduzetništva i poduzetničkog duha među studentskom populacijom i povezivanje mladih talenata s najpoželjnijim poduzećima, potencijalnim poslodavcima ili investitorima. Studenti će moći ostvariti svoje ideje kroz različite radionice kroz koje će ih voditi mentori. Najbolji će zaslužiti bogatu novčanu nagradu i dobiti priliku za ulazak u inkubator poduzetništva. Saznajte više o tijeku natjecanja i partnerima te se do 10. ožujka 2017. prijavite na poveznici.

Mozgalo

Mozgalo je edukativno studentsko natjecanje u dubinskoj analizi velikih količina podataka i izradi Big Data rješenja, odnosno procesu pronalaženja korisnih informacija iz velikih količina strukturiranih i nestrukturiranih podataka. Ciljevi su natjecanja promicanje edukacije i stjecanje praktičnih znanja iz područja računalnih znanosti, statistike, ekonometrije i matematike te poticanje studenata na analitičko razmišljanje i samostalno razvijanje kreativnih rješenja stvarnih problema u različitim industrijama. Na različitim radionicama i predavanjima te uz virtualne edukativne sadržaje imat ćete priliku povezati se s poduzećima koja će vam pružiti svoja znanja i mentorstvo. Prijave traju do 15. ožujka 2017, a više o natjecanju, pravilima i nagradama saznajte na internetskoj stranici udruge.

Elektroboj

Ovo je natjecanje namijenjeno redovitim studentima fakulteta elektrotehničke struke i svim studentima čiji je interes elektrotehnika. Moći će se okušati u izradi praktičnih rješenja iz područja elektrotehnike, a sudjelovat će i na nizu pomno osmišljenih predavanja i radionica. Sudionici će pri realizaciji vlastitih ideja pokazati kreativnost pri vođenju projekta, a morat će načiniti i kvalitetnu tehničku dokumentaciju rada te u određenim vremenskim rokovima ispuniti zadatke. Sve o prijavama, proteklim natjecanjima i partnerima saznajte na poveznici. Prijave traju do 10. ožujka 2017.

Vizionar

Vizionar je najveće studentsko natjecanje u dizajnu namijenjeno ne samo profesionalcima nego i amaterima; svima kreativnog duha. Svrha Vizionara je educirati okolinu što je dobar i kvalitetan dizajn te povezati dizajnerski proces i poslovno razmišljanje. Osim toga, svrha je projekta omogućiti mladim profesionalcima da pokažu svoj talent i stečene vještine te ih povezati s potencijalnim poslodavcima. Više podataka možete pronaći na njihovoj Facebook i mrežnoj stranici. Prijave su otvorene do 15. ožujka 2017.

Case Study Competition

Ovo će vam natjecanje pružiti priliku za rješavanje stvarnih poslovnih slučajeva, a namijenjeno je studentima različitih područja interesa. Velika poduzeća daju studentima problemske zadatke te ih za najbolja rješenja bogato nagrađuju novčanim i dodatnim nagradama u obliku praksi i pripravništva. Radi se u timovima koji se sastoje od dva do četiri studenta, a pomoć im pružaju dodijeljeni mentori. Slučajevi na kojima će sudionici raditi otkrivaju se 6. ožujka 2017, a za dodatne informacije posjetite njihovu Facebook stranicu.

Ponuda je raznovrsna te svi mogu pronaći nešto u čemu bi se mogli istaknuti. Možda baš na nekom od ovih natjecanja steknete korisne veze, upoznate buduće poslodavce ili dobijete ideju za pokretanje vlastitih projekata. Vaš životopis čeka da ga popunite zanimljivim referencama, ohrabrite se i pošaljite prijavu već danas.

FOTO: ESTUDENT