LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zdravstveno veleučilište Zagreb

Natječaj za osobito nadarene studente 2. i 3. godine

Stipendije u iznosu od 10 000 kn dodijelit će se četrdeset studenata Zdravstvenog veleučilišta.

Stipendije u iznosu od 10 000 kn dodijelit će se četrdeset studenata Zdravstvenog veleučilišta.

Zdravstveno veleučilište u Zagrebu raspisuje Natječaj za osobito nadarene studente druge i treće godine redovnog studija. Stipendije u iznosu od 10 000 kn dodijelit će se četrdeset studenata Zdravstvenog veleučilišta.

Kriteriji za dodjelu stipendija su:

 1. Stipendije se dodjeljuju studentima 2. i 3. godine stručnih studija. Rang lista se određuje izračunom kojim se ocjena svakog kolegija množi s pripadajućom vrijednosti ECTS boda tog kolegija te se ukupan zbroj umnožaka dijeli sa zbrojem ukupno stečenih ECTS bodova postignutim na studiju.

2. Na natječaj se mogu prijaviti studenti koji ne primaju drugu stipendiju te studenti koji primaju državnu stipendiju kategorije "A" sukladno odluci Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Prijave traju od 6. veljače do 20. veljače 2014. godine, a u prijavnicu se prilažu obrazac i potvrda o redovitom školovanju s prijepisom ocjena.

Detaljne podatke i obavijesti pristupnici mogu dobiti u tajništvu Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu, Mlinarska cesta 38, ili na web stranici Veleučilišta.

FOTO: ZDRAVSTVENO VELEUČILIŠTE