LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ususret simpoziju „Mediji na drukčiji način“

Natječaj za najbolji pisani rad, fotografiju, strip, karikaturu ili film

Do 23. travnja u ponoć zaprimaju se studentski radovi koji će konkurirati za vrijedne nagrade na natječaju Udruge studenata komunikologije i novinarstva.

Do 23. travnja u ponoć zaprimaju se studentski radovi koji će konkurirati za vrijedne nagrade na natječaju Udruge studenata komunikologije i novinarstva.

Ovogodišnji jubilarni 10. simpozij Mediji na drukčiji način Udruge studenata komunikologije i novinarstva bavit će se temom komunikologije u praksi. Povodom simpozija, koji će se održati na Dan slobode medija, 3. svibnja, objavljen je natječaj za najbolje studentske radove. Birat će se u kategoriji pisanog rada, fotografije, stripa ili karikature te kratkog filma, a u njima je potrebno objasniti vlastito stajalište o utjecaju medija na današnju komunikaciju.

Pravila sudjelovanja vrlo su jednostavna: na natječaj se mogu prijaviti svi studenti svih smjerova i fakulteta, a smijete poslati najviše dva pisana rada, dvije fotografija i dva kratka flima. Svaki rad mora imati originalni naslov, a rok je 23. travanj u ponoć.

Organizatori natječaja napominju da nema stroge teme, ali naglašavaju i neke smjernice. Pisani radovi moraju imati uvod, razradu i zaključak s ciljem i jasno razrađenim argumentima. Duljina teksta trebala bi iznositi 1800 znakova s razmacima. U slučaju da šaljete fotografiju, možete koristiti bilo koji alat za njezino uređenje uz kratak opis rada do dvije rečenice. Crtate li strip ili karikaturu, pripazite da ne bude neprimjerenih riječi i psovki. Kratki film mora trajati do tri minute i može biti bilo kojeg žanra. S obzirom na to da je tema vrlo široka, ponuđeni su i primjeri da znate u kojem smjeru trebate ići. Možete se baviti like i hashtag generacijom, modernom tehnologijom te istražiti kreira li se putem društvenih mreža novi jezik komuniciranja. 

„Mjesec hrvatske knjige” ima novi vizualni identitet. Provjerite je li odabran najbolji prijedlog


Radove šaljite na uskn.komuna@gmail.com s naslovom NATJEČAJ i ne zaboravite napisati svoje osobne podatke te telefonski broj. Najbolje radove očekuju vrijedne nagrade, a mi vam želimo puno uspjeha. 

 

Raspisan natječaj za doktorski studij Filozofija i religijske znanosti


IZVOR: USKNKOMUNABLOG
FOTO: FACEBOOK / MEDIJI NA DRUKČIJI NAČIN