LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ususret simpoziju „Mediji na drukčiji način“

Natječaj za najbolji pisani rad, fotografiju, strip, karikaturu ili film

Do 23. travnja u ponoć zaprimaju se studentski radovi koji će konkurirati za vrijedne nagrade na natječaju Udruge studenata komunikologije i novinarstva.

Do 23. travnja u ponoć zaprimaju se studentski radovi koji će konkurirati za vrijedne nagrade na natječaju Udruge studenata komunikologije i novinarstva.

Ovogodišnji jubilarni 10. simpozij Mediji na drukčiji način Udruge studenata komunikologije i novinarstva bavit će se temom komunikologije u praksi. Povodom simpozija, koji će se održati na Dan slobode medija, 3. svibnja, objavljen je natječaj za najbolje studentske radove. Birat će se u kategoriji pisanog rada, fotografije, stripa ili karikature te kratkog filma, a u njima je potrebno objasniti vlastito stajalište o utjecaju medija na današnju komunikaciju.

Pravila sudjelovanja vrlo su jednostavna: na natječaj se mogu prijaviti svi studenti svih smjerova i fakulteta, a smijete poslati najviše dva pisana rada, dvije fotografija i dva kratka flima. Svaki rad mora imati originalni naslov, a rok je 23. travanj u ponoć.

Organizatori natječaja napominju da nema stroge teme, ali naglašavaju i neke smjernice. Pisani radovi moraju imati uvod, razradu i zaključak s ciljem i jasno razrađenim argumentima. Duljina teksta trebala bi iznositi 1800 znakova s razmacima. U slučaju da šaljete fotografiju, možete koristiti bilo koji alat za njezino uređenje uz kratak opis rada do dvije rečenice. Crtate li strip ili karikaturu, pripazite da ne bude neprimjerenih riječi i psovki. Kratki film mora trajati do tri minute i može biti bilo kojeg žanra. S obzirom na to da je tema vrlo široka, ponuđeni su i primjeri da znate u kojem smjeru trebate ići. Možete se baviti like i hashtag generacijom, modernom tehnologijom te istražiti kreira li se putem društvenih mreža novi jezik komuniciranja. 

Radove šaljite na uskn.komuna@gmail.com s naslovom NATJEČAJ i ne zaboravite napisati svoje osobne podatke te telefonski broj. Najbolje radove očekuju vrijedne nagrade, a mi vam želimo puno uspjeha. 

 

FOTO: FACEBOOK / MEDIJI NA DRUKČIJI NAČIN