LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
EFZG

Najveći fakultet u državi poziva učenike na Dan otvorenih vrata

Centralno događanje bit će organizirano od 12.00 do 13.00 sati u Kongresnoj dvorani (dvorana 15), gdje će srednjoškolce pozdraviti Uprava Fakulteta.

Centralno događanje bit će organizirano od 12.00 do 13.00 sati u Kongresnoj dvorani (dvorana 15), gdje će srednjoškolce pozdraviti Uprava Fakulteta.

Iz godine u godinu Ekonomski fakultet u Zagrebu pobuđuje veliki interes kod maturanata te ga je samo u ovoj akademskoj godini na listu želja stavilo nešto manje od 10 tisuća srednjoškolaca. Stoga, ne čudi da je upravo popularni EFZG najveći fakultet u državi.

U petak, 3. veljače, EFZG organizira Dan otvorenih vrata tijekom kojeg će maturanti imati priliku saznati više o samom studiranju na spomenutom fakultetu. Posjetitelji će se detaljnije upoznati sa studijskim programima, mogućnostima zaposlenja, kao i s neizostavnim čarima studentskog života.

Okupljanje će biti kod info pulta (glavni ulaz u zgradu, zapadna strana). Pored zanimljivog predstavljanja Fakulteta, studenti će provesti srednjoškolce u razgledanje Fakulteta, pokazati im knjižnicu, sportsku dvoranu i ostale prostore Fakulteta za odmor i opuštanje - tzv. chilling zone.

Studenti će odgovarati na sva pitanja vezana uz studiranje na EFZG-u te će organizirati zanimljiv kviz uz prigodne nagrade i to u nekoliko ponuđenih termina (10:00 h; 10:30 h; 11:00 h; 14:00 h i 14:30 h). 

Centralno događanje bit će organizirano od 12.00 do 13.00 sati u Kongresnoj dvorani (dvorana 15), gdje će srednjoškolce pozdraviti Uprava Fakulteta. Dodatno, srednjoškolci će imati priliku poslušati panel diskusiju u kojoj će sudjelovati bivši studenti koji danas imaju vrlo uspješne karijere. Na panelu će sudjelovati i sadašnji studenti koji su aktivni članovi brojnih studentskih udruga. 

Svi zainteresirani srednjoškolci koji planiraju posjetiti EFZG prijavljuju se putem prijavnog obrasca: prijava na DOV.

FOTO: FACEBOOK/SCREENSHOT