LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
eSTUDENT otvorio pristupni proces

Najveća studentska udruga traži članove

Prijave su otvorene, a traju do 10. listopada, a osim u Zagrebu udruga prima članove i u Varaždinu.

Prijave su otvorene, a traju do 10. listopada, a osim u Zagrebu udruga prima članove i u Varaždinu.

Jesen je službeno počela, prvi kišni dani su već zabilježeni, a pogledom na kalendar postaje nam jasno da su nove fakultetske obaveze sve bliže i bliže! Pitate što će vam nova akademska godina donijeti, što ćete novo naučiti, koje vještine razviti ili vas muči gdje upoznati nove ljude i dobro se zabaviti? Sve odgovore na ova pitanja kriju tri riječi - eSTUDENTov pristupni proces!
 

eSTUDENT jednom godišnje svim studenticama i studentima nudi priliku da se volonterski uključe u rad najveće studentske udruge u Hrvatskoj kroz svoj pristupni proces. Vrata udruge za sve zainteresirane otvorene su od petka 23. rujna do ponedjeljka 10. listopada 2022. godine! Pridružiti nam se možeš u Zagrebu, ali i Varaždinu! eSTUDENTova mreža iz Varaždina ističe se ponajprije svojim humanitarnim projektima. Ove godine započinju s novim projektom Zasvijetli za druge, zapravo noćnom utrkom koja spaja sport, zabavu i humanitarni duh te promiče zdrav i aktivan način života.
 

Kako mogu postati član?
U navedenom periodu možeš se prijaviti na pristupni proces za ak. godinu 2022./2023. na poveznici. Dočekat će te pregled osam skupina i čak 19 timova koji djeluju u Udruzi! Sigurni smo da ćeš pronaći nešto za sebe jer Udruga pokriva mnoge sfere. Od bussines-a do humanitarnih projekata, preko IT-ija do ljudskih potencijala pa sve do event i content managementa (i još mnooogo toga) možeš pronaći u eSTUDENTu! Pristupni proces svakog tima čine dva dijela, to su zadaci koje je potrebno riješiti kako bi se moglo pristupiti drugom dijelu, odnosno intervjuu. Osim što se o projektima i Udruzi možeš informirati na našoj stranici uskoro za sve znatiželjne pripremamo poseban događaj na kojem ćeš moći saznati sve informacije koje te zanimaju!

Drago mi je, eSTUDENT! panel je na kojem ćemo ti predstaviti rad Udruge, dati pregled i detaljniji uvid u rad svih skupina i timova. Još bitnije - podijelit ćemo s tobom djelić atmosfere koja će te dočekati ako nam se priključiš u avanturi zvanoj eSTUDENT godina! Ondje ćeš moći pitati sve što se zanima te upoznati voditelje timova kao i predsjedništvo Udruge. Pozivamo te da nam se pridružiš u ovom nezamjenjivom (prvom) upoznavanju s eSTUDENTom u četvrtak 6. listopada 2022. godine u IQ baru (Ul. Lavoslava Ružičke 66).


Zašto se uključiti?

eSTUDENT jedna je od najaktivnijih studentskih udruga koja okuplja oko 200 članica i članova. Oni su mahom proaktivni i ambiciozni studenti, uz to većinski partijaneri, koji žele upotpuniti svoje iskustvo studiranje te uz to kontinuirano učiti i izvan samih fakulteta. Vrijednosti kojima se Udruga vodi su networking, edukacija, proaktivnost i humanitarnost! 

 

Uključivanjem u Udrugu dobit ćeš priliku upoznati mnogo novih ljudi sličnih interesa, razviti neke nove vještine ili unaprijediti postojeća znanja s određenog područja. Moći ćeš vidjeti kako izgleda organizacija i vođenja projekata s raznim partnerima iz poslovnog svijeta. Uz to, dočekat će te pregršt prilika za zabavu kao i teambuildinge kako bi nova poznanstva mogla prerasti u prijateljstva. Na kraju godine, ako ispuniš sve svoje obveze, dobit ćeš certifikat Udruge s kojim ćeš značajno moći poboljšati svoj životopis. 
 

Za sve informacije o pristupnom procesu i novostima koje ti eSTUDENT sprema u narednoj akademskoj godini potraži na našoj stranici. Ako već nisi, zaprati nas i na društvenim mrežama - FacebookInstagram LinkedIn gdje dijelimo sve vijesti o događanjima koje Udruga organizira. Također, pretplati se na naš newsletter putem kojeg ćeš dobivati pravovremene informacije o mnoštvu prilika kojima možeš obogatiti iskustvo studiranja!

FOTO: ESTUDENT