LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
ZA STUDENTE I DJELATNIKE

Na Sveučilištu u Splitu organizira se radionica o tome kako naša uvjerenja utječu na odluke koje donosimo

Na ovoj radionici sudionici će se upoznati s utjecajem uvjerenja na naše odluke te će ih naučiti kako prepoznati i mijenjati ograničavajuća uvjerenja.

Na ovoj radionici sudionici će se upoznati s utjecajem uvjerenja na naše odluke te će ih naučiti kako prepoznati i mijenjati ograničavajuća uvjerenja.

Uvjerenja su temelj naše percepcije svijeta, drugih ljudi i sebe samih te su upravo ona zaslužna za naš pogled na svijet i obrasce ponašanja. Ako vjerujemo da nešto nije moguće ili da smo nesposobni, naša uvjerenja će nas usmjeriti prema neuspjehu. S druge strane, ako vjerujemo u svoju sposobnost da riješimo probleme, bit ćemo motivirani da postignemo cilj.

Upravo na tu temu na Sveučilištu u Splitu organizira se radionica, koja je nazvana „Uvjerenja i proces odlučivanja”. Radionicu organiziraju Centar za savjetovanje studenata Filozofskog fakulteta Split i Ured za upravljanje karijerama Sveučilišta u Splitu te je namijenjena je studentima i zaposlenicima Sveučilišta u Splitu.

Održat će se 11. svibnja u učionici P3 na Filozofskom fakultetu Split od 18.20 do 19.50 sati, a voditeljica radionice je Marijana Petrić Maršić, diplomirana psihologinja s dugogodišnjim iskustvom rada u sustavu odgoja i obrazovanja.

Vođena svojim iskustvom, upoznat će sudionike s utjecajem uvjerenja na naše odluke te će ih naučiti kako prepoznati i mijenjati ograničavajuća uvjerenja.

Broj sudionika na radionici je ograničen, stoga su prijave obavezne putem obrasca na poveznici. 
FOTO: UNSPLASH