LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Erasmus+ stručna praksa i studijski boravak

Otvorena prilika splitskim studentima za pohađanje diplomskog studija mora na Sveučilištu u Brestu

Diplomski studij znanosti mora i obalnih područja provodi se na Europskom institutu za studije mora u okviru Erasmus+ stručne prakse i studijskog boravka.

Diplomski studij znanosti mora i obalnih područja provodi se na Europskom institutu za studije mora u okviru Erasmus+ stručne prakse i studijskog boravka.

Studenti Sveučilišta u Splitu imaju mogućnost provesti dio studija na Europskom institutu za studije mora u okviru Erasmus+ stručne prakse i studijskog boravka. Osoblje također može iskoristiti mogućnost Erasmus+ mobilnosti osposobljavanja i podučavanja.

IUEM je sastavnica Sveučilišta u Brestu i partner glavnih francuskih istraživačkih organizacija (CNRS, IRD, IFREMER). Specijaliziran je za proučavanje oceana, a raspolaže s 15 000 m² uredskog prostora, laboratorija i učionica namijenjenih studijama mora.
– Diplomski studij znanosti mora i obalnih područja kombinira 8 specijalizacija u istoj domeni, od kojih svaka obuhvaća različite aspekte znanosti o moru i obalnim područjima prema njihovoj disciplini: biotehnologija, biologija, upravljanje okolišem, primijenjena ekonomija, pomorsko pravo, znanosti o Zemlji, drugim planetima i okolišu, kemija, znanost o životu te fizika mora. – stoji u pozivu.
Studentima se nudi mogućnost diplomskog studija na engleskom jeziku u sklopu studija morske biotehnologije, znanosti o moru (međunarodni program fizike mora) i međunarodnog programa morskih bioloških resursa. Više informacija možete pronaći na poveznici.
FOTO: PIXABAY