LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Što nakon faksa?

Na Pravnom fakultetu uskoro Dani karijera

Dani karijera namijenjeni su prvenstveno studentima Pravnoga fakulteta koji su diplomirali u posljednjih nekoliko mjeseci, ili će uskoro diplomirati.

Dani karijera namijenjeni su prvenstveno studentima Pravnoga fakulteta koji su diplomirali u posljednjih nekoliko mjeseci, ili će uskoro diplomirati.

U tjednu od 14. do 18. veljače 2022. Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu organizira Dane karijera. 

Dani karijera namijenjeni su prvenstveno studentima Pravnoga fakulteta koji su diplomirali u posljednjih nekoliko mjeseci, ili će uskoro diplomirati. Prijaviti se mogu i drugi zainteresirani studenti, ali prednost za sudjelovanje na nekim radionicama imaju oni studenti (aktivni i diplomirani) koji tijekom 2022. traže ili će tražiti zaposlenje. 

Prva tri dana, od ponedjeljka, 14. do srijede, 16. veljače, niz će stručnjaka iz odvjetništva, sudstva, javnoga bilježništva, gospodarstva, državne uprave i socijalnoga rada, održati interaktivna predavanja na kojima će govoriti o prednostima i nedostacima rada u tim sektorima te vještinama koje su potrebne za rad u njima. 

Zadnja dva dana, 17. i 18. veljače (četvrtak i petak), od 12 do 16 sati, održat će se Career Speed Dating s ukupno 18 poslodavaca iz različitih sektora, u kojima ćete imati prilike izravno, jedan na jedan, razgovarati s pojedinim poslodavcima i možda dogovoriti i buduće zaposlenja. Događanje je organizirano uz podršku udruge Meritokrat.
FOTO: STUDENTSKI.HR