LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Štrajk prosvjetnih djelatnika

Na PMF-u se normalizirala situacija, nazire se kraj štrajka

S PMF-a javljaju da planiraju produžiti upise, i to kroz cijeli ovaj tjedan, kako nitko od studenata ne bi ostao zakinut zbog njihova štrajka.

S PMF-a javljaju da planiraju produžiti upise, i to kroz cijeli ovaj tjedan, kako nitko od studenata ne bi ostao zakinut zbog njihova štrajka.

Studente Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu danas je dočekalo veliko olakšanje. Sve referade rade po uobičajenomu radnom vremenu, a nastava se održavala prema planu i programu.

Studenti su jučer bili iznenađeni jer zbog štrajka nije radila referada Matematičkog odsjeka, zbog čega nisu mogli predati dokumentaciju za upis diplomskog studija. S PMF-a javljaju da planiraju produžiti upise, i to kroz cijeli ovaj tjedan, kako nitko od studenata ne bi ostao zakinut zbog njihova štrajka.

Nastava se jučer tek djelomično održavala, a danas se – javljaju s PMF-a – odvija normalno.

Ipak, ostaje pitanje kada će točno brucoši dobiti iksice i indekse koje su trebali dobiti još u petak na uvodnim predavanjima.

Studenti s PMF-a ne znaju što se točno od jučer promijenilo, odnosno zašto su štrajk na tom fakultetu odlučili obustaviti. Razlog bismo mogli saznati još danas navečer, kad bi Vlada i sindikati trebali postići dogovor kojim će štrajk biti službeno prekinut, čime bi se problemi u svim obrazovnim institucijama trebali riješiti.