LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Lakše do prakse ili posla

Na ovogodišnjem Career Speed Datingu čak 44 poduzeća; prijave studenata u tijeku

Do 20. studenog zaprimaju se prijave za ovogodišnji Career Speed Dating na koji stižu 44 poduzeća raspoređena u 11 skupina.

Do 20. studenog zaprimaju se prijave za ovogodišnji Career Speed Dating na koji stižu 44 poduzeća raspoređena u 11 skupina.

Otvorene su prijave studenata za peti Career Speed Dating koji organiziraju eSTUDENT i Centar karijera Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Održat će se na FER-u od 8. do 10. prosinca 2020.

Riječ je o događaju koji studentima nudi niz pogodnosti – od umrežavanja s ljudima iz struke do mogućnosti dobivanja prakse ili posla u samo 8 minuta.  

– Studenti mogu izabrati između 44 poduzeća koja su raspoređena u 11 skupina. Poduzeća dolaze iz različitih industrija: telekomunikacije, osiguranje, mobile development, web development, software development, fintech, bankarstvo, energetika itd. Ovo je prilika za susresti se s imenima poput Rimac Automobila, Croatia osiguranja, Gideon Brothers, FIVE-a, Infinuma, Byte Laba, Axilisa, SofaScorea, A1, Ericssona i mnogih drugih poznatih poduzeća. Studenti će u prijavi priložiti i svoj životopis koji ulazi u bazu životopisa koja će biti dostupna svim prijavljenim poduzećima. – pojašnjavaju iz udruge eSTUDENT.

Ovogodišnje je izdanje ponešto drugačije od prethodnih zbog nepovoljne epidemiološke situacije prouzrokovane koronavirusom Naime, smanjen je broj poduzeća u svakoj skupini, a sukladno tomu povećan je broj skupina. Nadalje, događaj će se održati uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera, a u slučaju još teže situacije – spremna je online varijanta.

Prijave za sudjelovanje otvorene su do 20. studenog i vrše se na poveznici. Dodatne informacije dostupne su na službenim stranicama.

FOTO: ESTUDENT