LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
NEZAOBILAZNI SAJAM

Na najvećem Job Fairu do sada predstavilo se više od 150 poduzeća

Job Fair, sajam poslova u organizaciji Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Saveza Studenata FER-a i Kluba studenata elektrotehnike (KSET-a) službeno je otvoren na Zagrebačkom Velesajmu. Na ovogodišnjem, do sada najvećem Job Fairu, predstavilo se više od 150 poduzeća, a u dva dana koliko će se održavati očekuje se više od pet tisuća posjetitelja.

Job Fair, sajam poslova u organizaciji Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Saveza Studenata FER-a i Kluba studenata elektrotehnike (KSET-a) službeno je otvoren na Zagrebačkom Velesajmu. Na ovogodišnjem, do sada najvećem Job Fairu, predstavilo se više od 150 poduzeća, a u dva dana koliko će se održavati očekuje se više od pet tisuća posjetitelja.

Job Fair, sajam poslova u organizaciji Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Saveza studenata FER-a i Kluba studenata elektrotehnike (KSET-a) službeno je otvoren na Zagrebačkom Velesajmu. 
 
Domaćin ovogodišnjeg Job Faira, dekan Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Vedran Bilas, otvorio je sajam i tom prilikom istaknuo:

Čestitam našem Centru karijera, Savezu Studenta FER-a i KSET-u na dobro obavljenom poslu u organizaciji 16. Job Faira. Napomenuo bih da studij elektrotehnike i računarstva omogućuje znanja za poslove budućnosti i za zanimanja za koja još ne znamo da postoje. Job Fair organiziramo da bismo našim studentima omogućili  bolje upoznavanje poslovnog okruženja te da bi se bolje pripremili za poslove koji ih čekaju nakon što završe fakultet. Svim studentima želim poručiti da budu redoviti u pohađanju studija i obavljanju studentskih obveza te neka vam stjecanje znanja bude na prvom mjestu. Nemojte biti zaposlenici koji usput studiraju, jer kada steknete diplomu FER-a, otvorit će vam se najatraktivnija radna mjesta na svijetu. 

 

17. Job Fair održan na novoj lokaciji s rekordnim brojem poduzeća


Uz prorektora za inovacije, transfer tehnologije i suradnju s gospodarstvom Sveučilišta u Zagrebu, Tomislava Josipa Mlinarića, Job Fair posjetili su i zastupnik Hrvatskog Sabora, Marko Pavić, državni tajnik Središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnog društva, Bernard Gršić, izaslanica gradonačelnika Zagreba, Nera Pavić, pomoćnica pročelnice Gradskog ureda za gospodarstvo, ekološku održivost i strategijsko planiranje te izaslanik člana EU parlamenta Karla Resslera, Ivo Pekić.
 
Danas i sutra studenti će moći poslušati više od 20 talkova s predstavnicima poduzeća iz različitih sektora i industrija, sudjelovati na stručnih 17 radionica te poslušati panel-raspravu na temu karijere poslije diplome, dok će Hot Talk ove godine biti s Hrvojem Ćosićem, direktorom Aircasha.

Dva tjedna do 17. Job Faira: Otvorene prijave za studente, očekuje ih se preko 2500


 
Među ovogodišnjim izlagačima bit će prisutni: Valcon, HT, Happening, Ericsson Nikola Tesla, A1 Hrvatska, Aircash, b2match, HEP, IBM, Infobip, Koios, Končar, Moberg, OTP banka, Pixion, Porsche Digital Croatia, Securitas, Siemens, Span, Xylon, Sofascore, Productive, Njuškalo, Nets, Croatia osiguranje, Ars Futura, Barrage, Fina, Ignit…
 

Svi smo jako uzbuđeni što smo mogli i ove godine organizirati Job Fair čiji je cilj studentima omogućiti priliku da se na jednoj lokaciji raspitaju o prilikama koje se nude u industriji i pronađu karijeru koja im se sviđa. Pripremili smo zaista bogat program s našim partnerima, kojim pokrivamo i obrazovanje i zabavu. Motivirajući i potičući studente na društvenu proaktivnost tijekom studiranja te stvarajući okruženja u kojem svoje studiranje mogu učiniti bogatijim za sebe i druge, jedini je način na koji ćemo omogućiti mladima da iskoriste svoj potencijal i slobodno vrijeme provedu kvalitetno, zaključili su Nikolina Relić, karijerna savjetnica Centra karijera FER-a i Antonijo Damjanović, predsjednik Saveza studenata FER-a i voditelj KSET-a.

 
Na poveznici možete pronaći program ovogodišnjeg Job Faira.